Tekno Takip

OnePlus 10R ile İlgili Yeni Bilgiler Sızdırıldı

Şinasi Kaya: OnePlus 10R ile İlgili Yeni Bilgiler Sızdırıldı 3

OnePlus’ın görünüşe göre bu yıl piyasaya sürmeyi planladığı çok sayıdaki akıllı telefondan biri de OnePlus 10R. Son söylentilere göre, yeni akıllı telefonun Mayıs ayında resmi olarak duyurulması bekleniyor. İsmi nedeniyle bu akıllı telefon, OnePlus 9R ve 9RT ile aynı serinin parçası gibi görünüyor. Ancak yeni bir söylentiye göre, OnePlus 10R birkaç yönden bu iki akıllı telefondan farklı olacak.

GSM Arena tarafından paylaşılan habere göre, ilk olarak ikonik OnePlus bildirim düğmesi bu telefondan kaldırılacak. Geçmişte piyasaya sürülen tüm OnePlus cihazlarında bu düğme bulunmasına rağmen, son zamanlarda özellikle amiral gemisi olmayan OnePlus cihazları, bildirim düğmesi olmadan piyasaya çıkıyor. Ve iddialara göre, OnePlus 10R da bu trendi takip edecek.

Bununla birlikte telefonun ekranında selfie kamerası için ortalanmış bir kamera deliği olacağı belirtilmiş. Önceki OnePlus R serisi akıllı telefonlarda ön kamera deliği ekranın sol tarafında yer alıyordu. Ayrıca OnePlus 10R’nin kod adının Pickle olduğu söyleniyor ve iddialara göre bu akıllı telefon, Realme GT Neo3’ün yeniden markalanmış bir versiyonu olabilir.

Bunların yanı sıra OnePlus 10R’nin 120 Hz yenileme hızına sahip bir ekrana, MediaTek Dimensity marka bir yonga setine (yenilenmiş bir GT Neo3 olması durumunda 9000 veya 8100 olabilir) ve 80 watt gücünde hızlı şarj desteğine sahip olması bekleniyor.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version