Tekno Takip

OnePlus, Nord Akıllı Saat Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Meral Erden: OnePlus, Nord Akıllı Saat Üzerinde Çalışıyor Olabilir 1

OnePlus’ın Nord serisini Nord markalı kablosuz kulaklıkla giyilebilir cihazlar dünyasına doğru genişleteceği söyleniyor. Buna yönelik olarak olası bir Nord akıllı saati hakkındaki ilk bilgiler de geldi. Yeni bir habere göre, bir OnePlus Nord akıllı saati önümüzdeki aylarda Hindistan’da 130 dolara tekabül eden bir fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek.

GSM Arena tarafından paylaşılan yeni bir habere göre, Nord markalı akıllı saatin renkli dokunmatik ekran, kalp atış hızı ve kan-oksijen sensörleri, aktivite ve uyku takibinin yanı sıra, OnePlus Watch’ta bulunan temel özelliklerin çoğunu sunması bekleniyor. Haberde ayrıca eşleştirilmiş bir akıllı telefon aracılığıyla bildirimler ve medya kontrolleri de dahil olmak üzere sıradan Bluetooth özelliklerinin sunulacağı da ifade edilmiş.

Tüm bunların yanı sıra OnePlus’ın yeni giyilebilir cihazının nasıl görüneceği konusunda henüz herhangi bir bilgi sahibi değiliz. Ancak önümüzdeki günlerde bu yeni akıllı saat ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkacaktır ve biz de yeni bilgiler geldiği takdirde sizlerle paylaşacağız.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version