Tekno Takip

OnePlus Nord CE 2 5G’nin 64MP üçlü kameraya sahip olduğu onaylandı!

Ulaş Utku Bozdoğan: OnePlus Nord CE 2 5G'nin 64MP üçlü kameraya sahip olduğu onaylandı! 3

OnePlus, 17 Şubat’ta Nord CE 2 5G‘yi tanıtacak ve şirket, tanıtım kampanyasının bir parçası olarak tasarımını ve birkaç özelliğini zaten açıklamıştı. Şimdi ise OnePlus, Nord CE 2 5G‘nin etrafında daha fazla heyecan oluşturmak amacıyla, akıllı telefonun arkadaki üçlü kamera sisteminin 64MP’lik bir ünite tarafından yönetileceğini duyurdu!

OnePlus Nord CE 2 5G’nin 64MP üçlü kameraya sahip olduğu onaylandı!

OnePlus Nord CE 2 5G‘nin 64MP üçlü kameraya sahip olduğu onaylandı! Şirket şimdilik bize diğer iki kamera hakkında hiçbir şey söylemiyor ancak Nord CE 2 5G‘nin AI Arkadan Aydınlatmalı Video da dahil olmak üzere AI kamera özellikleriyle geleceğini söylüyor.

OnePlus Nord CE 2 5G‘nin onaylanan diğer özellikleri arasında Dimensity 900 SoC, 65W şarj, USB-C bağlantı noktası, 3,5 mm kulaklık girişi ve 1 TB‘a kadar depolama genişletmesi için özel bir microSD kart yuvası bulunur. Akıllı telefonun iki renk seçeneğine sahip olduğu onaylandı. Biri Bahama Mavisi, diğeri ise Gri Ayna veya Ayna Grisi olarak adlandırılan gri renkte olacaktır (OnePlus isim konusunda henüz karar vermemiş)

OnePlus, Nord CE 2 5G‘nin teknik özellikler sayfasını ayrıntılı olarak açıklamadı, ancak önceki sızıntılar, Oppo Reno7 SE 5G‘nin farklı kamera sistemine sahip benzer bir tasarımına benzediğini ortaya koyuyor. Ancak daha hızlı şarj özelliğine sahip olacağı iddia ediliyor.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version