Tekno Takip

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G Ortaya Çıktı

Şinasi Kaya: OnePlus Nord CE 2 Lite 5G Ortaya Çıktı 3

Bir zamanlar yılda bir amiral gemisi çıkaran akıllı telefon üreticisi OnePlus, şimdi orta seviye akıllı telefon pazarının başka bir segmentine girmeye hazırlanıyor. Nord 2’nin Nord CE 2 adlı düşük sürümü, OnePlus Nord CE 2 Lite 5G adlı kendi düşük sürümüne sahip olacak.

GSM Arena’nın aktardığı habere göre OnePlus Nord CE 2 Lite 5G, Snapdragon 695 yonga seti ile birlikte gelecek ve diğer tüm Nord modellerinden daha büyük bir ekrana sahip olacak. Kaynağın belirttiğine göre, ekran paneli diyagonal olarak 6,59 inç boyutunda olacak ve Full HD+ çözünürlükle gelecek.

Bunların yanı sıra OnePlus’ın yeni akıllı telefonunun bataryası ise 5.000 mAh kapasiteye sahip olacak ve 33 watt gücünde hızlı şarjı destekleyecek. Akıllı telefonun RAM miktarının 6 ya da 8 GB olması beklenirken depolama alanının ise 128 ile 256 GB olacağı tahmin ediliyor.

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G’nin arka tarafında 64 MP’lik ana kamera ve iki adet 2 MP’lik kamera sensöründen meydana gelen üç lensli bir kamera bulunacak. Selfie kamerasının çözünürlüğü ise 16 MP olacak. Bununla birlikte akıllı Telefonun ilk olarak Hindistan’da piyasaya sürüleceği bildiriliyor ve diğer pazarlarda ne zaman satışa çıkarılacağı henüz belli değil.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version