Tekno Takip

OnePlus Nord CE 2 tanıtıldı: 90 Hz AMOLED ekran, Dimensity 900 işlemci ve 65W süratli şarj

Ulaş Utku Bozdoğan: OnePlus Nord CE 2 tanıtıldı: 90 Hz AMOLED ekran, Dimensity 900 işlemci ve 65W süratli şarj 11

Ulaş Utku Bozdoğan: OnePlus Nord CE 2 tanıtıldı: 90 Hz AMOLED ekran, Dimensity 900 işlemci ve 65W süratli şarj 1

OnePlus söz verdiği gibi bugün Nord CE serisi kapsamındaki ikinci akıllı telefonun resmen tanıttı. OnePlus Nord CE 2 olarak adlandırılan model, orta sınıf saflarına katılırken şarj hızı ve işlemci konsunda selefinin bıraktığı çıtayı biraz daha yükseğe taşıyor.

Xiaomi Mix Fold 2 geliyor: Çıkış tarihi sızdırıldı
5 sa. önce eklendi

Akıllı telefonda 90 Hz yenileme hızını destekleyen, 2400 x 1080 piksel çözünürlükte 6.43 inç AMOLED ekran yer alıyor. Parmak izi tarayıcısı ekran altına gizlenirken, paneldeki deliğe 16 megapiksel çözünürlüğe sahip bir selfie kamerası yerleştirilmiş.

OnePlus Nord CE 2’nin performasından 5G modem içeren MediaTek Dimensity 900 yonga seti sorumlu. Buna 6/8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının eşlik ettiğini belirtelim. Cihaz 32 dakikada tam şarj sunan 65W SuperVOOC hızlı şarj özellikli 4.500 mAh‘lik batarya ile geliyor.

Avrupa fiyatı da belli oldu

Akıllı telefonun arka panelinde 64 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel makro sensörden oluşan üçlü kamera sistemi mevcut. Gece çekim performansını iyileştiren Nightscape teknolojisi ve geliştirilmiş portre modu gibi özellikler sunuyor.

OnePlus Nord CE 2 kutudan Android 11 tabanlı OxygenOS 11.3 yüklü şekilde çıkıyor. Ancak yılın ikinci yarısında OxygenOS 12‘ye güncellenecek. Şirket iki büyük yazılım güncellemesi vaat ediyor. Ayrıca akıllı telefon üç yıl boyunca güvenlik güncellemelerini alacak.

Cihaz mavi ve gümüş olmak üzere iki renk seçeneği ile sunuluyor. OnePlus Nord CE 2, 3 Mart’tan itibaren ön siparişe açılacak. Akıllı telefon 10 Mart‘ta satışa sunulacak. Avrupa pazarında sadece 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip varyantının 349 euro fiyatla satılacağı gelen haberler arasında.

OnePlus Nord CE 2 Özellikleri

  • Anasayfa
  • Mobil Teknolojiler
  • Cep Telefonları Haberleri
  • OnePlus Nord CE 2 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version