Tekno Takip

Open English’ten 2 Al 1 Öde Kampanyası!

Şinasi Kaya: Open English’ten 2 Al 1 Öde Kampanyası! 3

Artık iş dünyasını ve bu dünyadaki kariyer için gerekliliği bırakın, İngilizce öğrenmek, internette sağlıklı bir şekilde sörf yapabilmek için bile gerekli. Tüm dünyanın İngilizce konuşarak bir araya geldiği dev platformlarda bireysel kültürünüzü zenginleştirmenin yolu, İngilizce öğrenmekle başlıyor.

Dünya görüşüne sahip olmak ve fikirlerinizi zenginleştirmek için İngilizce öğrenmek istiyorsanız, kaçırılmaması gereken bir kampanyayla karşınızdayız. Online İngilizce öğrenme platformu Open English, bir arkadaşıyla İngilizce öğrenmek isteyenler için “2 Al 1 Öde” kampanyasını başlattı.

Arkadaşınızla İngilizce öğrenin:

Open English’in 2 Al 1 Öde kampanyası sayesinde sadece bir kurs ücreti ödeyerek iki kursa sahip olabilirsiniz. Bir diğer deyişle arkadaşınızla bir kurs ücretini yarı yarıya bölüşerek ayrı kurslar satın alabilir, aynı anda İngilizce öğrenmeye başlayabilirsiniz.

Open English İngilizce kursu neler sunuyor?

Open English online İngilizce kursu, her seviyeden kişiye uygun eğitimlere ev sahipliği yapıyor. Kurslarla bilgi seviyeniz geliştikçe seviyenizi sertifikalandırabiliyor, İngilizce iletişim pratiği yapabiliyorsunuz.

Open English İngilizce kursunun sunduğu tüm avantajlar şu şekilde:

Kaynak:  Webtekno

Exit mobile version