Tekno Takip

Oppo A98 5G özellikleri sızdırıldı!

Şinasi Kaya: Oppo A98 5G özellikleri sızdırıldı! 1

Akıllı telefon pazarının değerli aktörlerinden birisi olan Oppo, yeni akıllı telefon modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Orta – üst düzey telefonları ile isminden kelam ettiren şirket, bu segmente yeni bir aygıt daha ekliyor. Yakın vakitte tanıtılacak olan Oppo A98 5G’nin teknik özellikleri ortaya çıktı bile. İşte telefon hakkındaki tüm detaylar!

Oppo A98 5G özellikleri sızdırıldı!

Oppo A98 5G gücünü Qualcomm tarafından üretimi gerçekleştirilen Snapdragon 695 5G yonga setinden alıyor. 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanıyla birlikte gelen telefon, 8 GB sanal RAM teknolojisine de sahip. Sırtında üçlü kamera kurulumuyla satışa çıkacak olan Oppo A98 5G, bu alanda 64MP ana kamera, 2MP makro lens ve 2MP derinlik sensörüne konut sahipliği yapıyor. Telefonun ön yüzünde yer alan delikte ise 32MP selfie kamerası yer alıyor.

Cihaz kullanıcılarına şarj olarak da yeterli bir tecrübe sunacak. Çünkü modelin bünyesinde bulunan 5.000 mAh’lik batarya uzun şarj ömrü vadederken 67W süratli şarj takviyesi pilin kısa mühlet içerisinde dolacağını müjdeliyor.

Gelelim ekran konusuna. Oppo A98 5G 6.72 inçlik FHD+ çözünürlükte olan LCD panel üzerine kuruluyor. 120 Hz tazeleme oranı sunan bu panel, akıcı bir tecrübe sunacak üzere görünüyor. Mavi ve siyah renk seçenekleriyle satışa sunulacak telefon kutusundan Android 13 işletim sistemiyle çıkacak.

Exit mobile version