Tekno Takip

Oppo Reno 8 serisi çevrimiçi olarak kendini gösterdi!

İnanç Can Çekmez: Oppo Reno 8 serisi çevrimiçi olarak kendini gösterdi! 3

Oppo‘nun Reno 8 serisi önümüzdeki Pazartesi 23 Mayıs’ta piyasaya çıkıyor ve seriyle ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Seri aslında Oppo Çin’in çevrimiçi mağazasında listelendi ve üç model ortaya çıkıyor: Reno 8, Reno 8 Pro ve Reno 8 Pro+. Artık üç telefonun da renk seçeneklerini ve tasarımlarını gösteren ayrıntılı resmi görüntülerine sahibiz.

Oppo Reno 8 serisi çevrimiçi olarak kendini gösterdi!

Buna ek olarak, Çinli bir teknoloji blog yazarı, Reno 8 Pro+’nın telefonun tasarımını gösteren uygulamalı bir videosunu yayınladı. Reno 8 Pro+‘daki arka tasarımın, arka çerçevede eriyen oldukça büyük bir kamera adasına sahip Find X5 serisinden ilham aldığını görebiliyoruz. Telefon düz alüminyum kenarlar getiriyor ve 7,34 mm kalınlığında geldiği söyleniyor. Bu da cihazı en ince Oppo Reno telefonu yapacak. Ön kısım, ortalanmış bir delik deliği ve simetrik üst ve alt çerçeveler getiriyor.

Resmi resimlere baktığımızda, üç telefonun benzer tasarımları paylaştığını görebiliyoruz, ancak Reno 8 Pro ve 8 Pro+, Oppo’nun MariSilicon X NPU’sunun yanında dört arka kamera getiriyor ve normal Reno 8’den daha ince ekran çerçeveleri alıyor. Pro+, ortalanmış bir delikli oyuğa sahipken, diğer iki modelin selfie kameraları sol köşeye sıkışmış. Pro+ gümüş bir kaplama eklerken Reno 8 ve 8 Pro siyah, mavi ve degrade renklerde geliyor. Her üç telefon da 8/12GB RAM ve 128/256GB depolama ile geliyor. Spekülasyonlara bakarsak, Reno 8 Dimensity 1300 yonga setini getirirken, Reno 8 Pro Qualcomm’un yakında çıkacak Snapdragon 7 Gen 1 yongasını piyasaya sürecek. Reno8 Pro+’ın kaputun altına bir Dimensity 8100 Max getirdiği söyleniyor.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version