Tekno Takip

OPPO Reno 8z tasarımı ile şaşırtacak!

Şinasi Kaya: OPPO Reno 8z tasarımı ile şaşırtacak! 1

Teknoloji sektöründe bir cihaz daha piyasaya sürülmeden sızdırılan raporlar genelde o cihaz hakkında detayları ortaya koyuyor. Bu kapsamda bir benzeri de OPPO’nun yaklaşan cihazı OPPO Reno 8z için gerçekleşti.

OPPO Reno 8z tasarımı ile şaşırtacak!

Cihaz henüz piyasaya sürülmeden yayınlanan birkaç rapor sayesinde OPPO’nun OPPO Reno 8z’yi farklı pazarlarda piyasaya sürmeye hazırlandığını öğrendik. Akıllı telefonun lansman tarihi de çok yakın olabilir. Zira cihaz farklı sitelerde birkaç sertifika aldı bile. Şimdi ise yayınlanan raporlara göre Reno 8z’nin prototipinin birkaç görüntüsü sızdırıldı. Tayvan’daki NCC sertifikası aracılığıyla cihazın tasarım detayları ortaya çıktı. Güvenilir bir kaynak olan Evan Blass cihazın tasarımını ortaya çıkaran bir bir poster de yayınladı. Sızdırılan görsele bakılırsa OPPO’nun yaklaşan cihazı, Reno 7z’ye oldukça benzeyecek.

Sızdırılan poster, üçlü kamera ünitesi ve LED flaşın düzeninin Reno 7z ile aynı olduğunu gösteriyor. İki büyük boyutlu kameranın etrafında RGB ışığı var. “AI Portre Kamera” metni, kamera kurulumunun altında yerleştirilmiş. Reno 8z, düz kenarlı kutu gibi bir tasarıma sahip olacak. Cihazın düz tarafında bir SIM kart yuvası ve ses düğmeleri bulunacak. Üstte ise bir mikrofon var. NCC listesinde görünen Reno 8z görüntüleri, alt kısmında 3,5 mm ses jakı, USB-C bağlantı noktası, mikrofon ve hoparlör ızgarası olduğunu ortaya çıkardı.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version