Tekno Takip

Oppo’nun birinci tablet modeli Oppo Pad’in görselleri ortaya çıktı

Şinasi Kaya: Oppo'nun birinci tablet modeli Oppo Pad'in görselleri ortaya çıktı 3

Şinasi Kaya: Oppo'nun birinci tablet modeli Oppo Pad'in görselleri ortaya çıktı 1

Oppo‘nun ilk tablet modeli olacak olan Oppo Pad, bugün görselleri ve özellikleriyle karşımıza çıktı. Muhtemelen bu ay Oppo Find X5 ailesi ile birlikte tanıtılacak olan Oppo Pad şimdiden kendisini gösteriyor. İşte Oppo Pad‘in muhtemel özellikleri ve görselleri.

Oppo A76 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı
1 gün önce eklendi

Oppo Pad 24 Şubat’ta gelebilir

Bildiğiniz üzere Oppo 24 Şubat‘ta Çin’de gerçekleştireceği bir etkinlik ile Oppo Find X5, Find X5 Pro ve Find X5 Pro Dimensity Edition modellerini tnaıtacak. Ancak beklentilere göre aynı etkinlikte Enco X2 ve Oppo Pad de tanıtılacak. Şirketin ilk tablet modeli olacak olan Oppo Pad bugün görselleri ve özellikleriyle karşımza çıktı. Görünüşe göre sade bir tasarımla gelecek olan Oppo Pad arka tarafında büyük bir kamera taşıyor. Ancak başka bir kamera bulunmayacak gibi duruyor.

Yine sızıntılara göre Oppo Pad 2560×1600 piksel çözünürlük sunan 10,95 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek. Muhtemelen 120Hz yenileme hızına sahip olacak olan bu ekran, ince çerçevelere sahip olacak. Gücünğü Snapdragon 870 yonga setinden alması beklenilen Oppo Pad’in 6GB ve 8GB olmak üzere iki farklı RAM bellek seçeneği sunacağı söyleniliyor.

256GB depolama, 33W hızlı şarj, 8360mAh batarya ve Dolby Atmos gibi özelliklere sahip olacak olan Oppo Pad, ön tarafında 8MP’lik bir selfie kamerası taşıyacak. Arka tarafında ise 13MP’lik bir adet kameraya yer verecek olan Oppo Pad, başta da dediğimiz gibi muhtemelen 24 Şubat‘ta tanıtılacak.

  • Anasayfa
  • Mobil Teknolojiler
  • Tablet Haberleri
  • Oppo Pad’in görselleri ve özellikleri ortaya çıktı

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version