Tekno Takip

Overwatch 2 Erken Erişim Tarihi Açıklandı

İnanç Can Çekmez: Overwatch 2 Erken Erişim Tarihi Açıklandı 1

Xbox & Bethesda Showcase’te birçok önemli duyurulara imza atıldı. Bu duyuruların biri de Overwatch 2 erken erişim tarihi oldu. Yapılan açıklamayla beraber Overwatch 2‘nin 4 Ekim 2022 tarihinde ücretsiz olarak PC, PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series ve Nintendo Switch platformları için erken erişime açılacağı belirtildi.

Oyun hakkında bazı açıklamalarda bulunan Blizzard başkanı Mike Ybarra, Overwatch 2’nin sürekli olarak gelen güncellemelerle yenileneceğini ve uzun ömürlü bir oyun deneyimini oyunculara sunacaklarını ifade etti.

Aynı zamanda erken erişim sürümü hakkında da bazı detaylara da değinen Blizzard, 4 Ekim’de başlayacak olan erken erişimde sadece PVP modunun erişebilir olacağını söyledi. PvE modunun henüz geliştirilme aşamasında olduğunu vurgulayan şirket, yakın zaman içerisinde bu modu da erken erişime dahil edeceklerini müjdeledi.

Bir süredir test aşamasında olan Overwatch 2’nin beta sistem gereksinimleri resmi olarak açıklanmıştı. Oyun için istenen minimum ve önerilen sistem gereksinimleri hemen aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Overwatch 2 Minimum Sistem Gereksinimleri

Overwatch 2 Önerilen Sistem Gereksinimleri

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version