Tekno Takip

Overwatch 2 fiyatsız olacak! İşte erken erişim tarihi ve tüm ayrıntılar

Ulaş Utku Bozdoğan: Overwatch 2 fiyatsız olacak! İşte erken erişim tarihi ve tüm ayrıntılar 1

Activision Blizzard pazar günü yaptığı açıklamada, Overwatch 2’nin 4 Ekim’de “erken erişime” açılacağını duyurdu. En azından PVP kısımları 4 Ekim’de oynanabilir hale gelecek. Erken erişim versiyonunun oynaması ücretsiz olacak. Overwatch ücretli bir oyundu. PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PS5, PS4 ve Nintendo Switch için çıkacak.

Overwatch 2 Tanıtım Videosu

Blizzard başkanı Mike Ybarra bir basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“ Overwatch 2 deneyiminin başlangıcını 4 Ekim’de başlatmak ve orijinal oyunu bu kadar çekici kılan harika yeni içerik ve ikonik kahramanların, haritaların ve oynanışın yeniden tasavvur edilmesini içeren heyecan verici yeni bir rekabet vizyonunu sunmak için sabırsızlanıyoruz.”

Blizzard ayrıca Overwatch 2’nin ikinci yeni kahramanı Junker Queen‘i de tanıttı.

Blizzard, Overwatch 2’yi ilk olarak 2019’da duyurdu, ancak oyunu, kapalı bir beta da dahil olmak üzere son birkaç ay içinde ciddi bir şekilde göstermeye başladı . Şirket, oyunun PVP ve PVE bölümlerinin gelişimini böldü. PVP öğesi 4 Ekim’de kullanıma sunulacak olsa da, PVE bölümünün ne zaman kullanıma sunulacağını henüz bilmiyoruz.

Ayrıca Microsoft, Activision Blizzard’ı yaklaşık 70 milyar dolarlık bir anlaşmayla satın almaya hazırlanıyor , ancak satın almanın Microsoft’un Temmuz ayında başlayan 2023 mali yılına kadar tamamlanması beklenmiyor.

Kaynak:  Chip

Exit mobile version