Tekno Takip

Oyun İmalcisi Pocketpair, Elden Ring Oynamaları İçin Çalışanlarına 4 Gün Müsaade Verdi

İnanç Can Çekmez: Oyun İmalcisi Pocketpair, Elden Ring Oynamaları İçin Çalışanlarına 4 Gün Müsaade Verdi 3

“Pocketpair” isimli bir Japon oyun geliştiricisi, From Software’in merakla beklenen aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring’in çıkışını kutlamak için tüm ekibine fazladan izin verdi. Canavar savaşı oyunu Palworld’ü geliştiren Pocketpair, geçtiğimiz haftanın başlarında cuma günü herkese ücretli izin vereceğini duyurdu ve Elden Ring oyununun çıkış tarihi olduğu için ekibin zaten işe odaklanamayacağını belirtti.

Ama daha fazlası da var. GamesRadar+’ın paylaştığı habere göre, cuma günkü “Elden Ring tatili”nin yanı sıra, personele ayrıca pazartesi günü hemen işe gelmeleri gerekmediği söylendi. Böylece çalışanlar pazartesi günü işe gitmeden önce en azından birkaç saat From Software’in yeni oyununu oynayabilecekler.

Elden Ring, çıkış gününde Steam’de 691.723 eş zamanlı oyuncuya ulaştı ve Steam’de eş zamanlı olarak en çok oynanan oyunlar sıralamasında, Lost Ark’ın hemen ardından ikinci sıraya yerleşti. Bununla birlikte ünlü oyun gazetecisi Jason Schreier da oyunla ilgili olarak “Elden Ring, oynadığım en iyi oyunlardan biri.“ şeklinde bir açıklama yaptı.

Bu arada From Software’in yeni souls-like oyunu, Metacritic’te de inanılmaz derecede yüksek bir skor elde etti. Oyunun PlayStation 5 sürümünün Metacritic ortalaması 97. Xbox Series X ve PC sürümlerinin Metacritic skoru ise 95.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version