Tekno Takip

Oyunculara özel tasarlanan gözlük; Razersuperfuture

Ulaş Utku Bozdoğan: Oyunculara özel tasarlanan gözlük; Razersuperfuture 3

Razer’ın tarz gözlükleri alanındaki birinci iş birliği olan bu iştirak, RSF’nin çağdaş sokak giysi pazarının ön saflarında yer alan eşsiz markasının oyun sahnesine girişini ortaya koymaktadır.

“Razersuperfuture”; Retrosuperfuture’ın İtalyan işçiliğinin, Razer’ın ikonik tasarım estetiğiyle harmanlanmasıyla tasarlanmış özel bir güneş gözlüğü modelidir. Maske gibisi silüet, sokak giysisi havasına sahip spor kıyafetlerden ilham almıştır. Model, geniş kapsama alanı ve kullanım sırasında müdafaa sağlamak için üzerine geniş bir lensin monte edildiği kalın asetat çerçevelere ve saplara sahiptir. Güneş gözlüğünde hem iç hem de dış yerlerde kullanmak için fotokromik ve birebir vakitte uzun oyun seansları sırasında rahatlık için mavi ışıktan müdafaa kaplaması bulunan eşsiz yüksek teknoloji lensler konumlandırılmıştır.

Razer İş Geliştirme Yönetici Yardımcısı Addie Tan, “Razer, ünlü moda ve ömür stili markalarıyla iş birliği yapmanın yanı sıra kendi giysi serilerini piyasaya sürdüğü için moda sahnesine yabancı değil” dedi. “Oyuncuların dünyasını her tarafıyla tamamlama arayışımızda, onları oyun seanslarından günlük aktivitelerine kadar donatmak ismine birinci gözlüğümüzde Retrosuperfuture ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz.”

Retrosuperfuture CEO’su ve Kurucusu Daniel Beckerman, “Retrosuperfuture ve Razer, her iki dünyanın en uygunlarını harmanlayan gözlük koleksiyonunu yaratmak için bir ortaya geldi” dedi. “Sonuç; tarz ve fonksiyonun ahenkli bir birleşiminden oluşan ve sadece şık olmakla kalmayıp tıpkı vakitte ağır oyun seanslarının zorluklarına da dayanacak halde üretilmiş teknik bir gözlük oldu.” Ulaş Utku Bozdoğan: Oyunculara özel tasarlanan gözlük; Razersuperfuture 1

Razersuperfuture’ı ve bu özel iş birliğini kutlamak ismine lenslerin üzerinde, Razer’ın sloganı “For Gamers.By Gamers” yazısı bulunacak. Ek olarak, her bir gözlüğün dış kulak kısmında eşsiz seri numaraları yazılı olacak. Bu yazılara, Razer’ın ikonik asit yeşili sembolü eşlik edecek.

Yeni Web 3.0 kitlesi için referans hayat üslubu alanı olmayı hedefleyen, dijital kültür meraklılarına yönelik topluluk alanı D-CAVE’in küratörlüğünü yaptığı: dijital ve fizikî giyilebilir eserlerin tüketici pazarı olan bu iş birliği, oyun kültürünün çağdaş moda ile bağldaşmasını simgelerken, onu çağdaş tanınan kültürün daha da merkezine konumlandırıyor. Oyun oynamanın kültür ve moda sahnesinde tesirinin bir delilini sunuyor. Razersuperfuture, oyun ve moda olmak üzere iki kültürel sahne ortasındaki yakınsamayı örnekliyor.

D-CAVE’nin kurucu ortağı ve CEO’su Stefano Rosso, “Oyun ve moda her vakit tutkumuz olmuştur. Razer ve RSF üzere iki büyük marka ortasındaki bu paydaşlığın küratörlüğünü yapmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. “Oyunların ve Web 3.0’ın gelecek jenerasyonlar için dünyayı değiştireceğine inanıyoruz ve bizim rolümüz, bu yeni dijital kültür toplulukları kümesi için en uygun hayat üslubu projelerini kolaylaştırmak ve geliştirmek.”

Sınırlı sayıda üretilen gözlükler, 5 Mayıs 2023’ten itibaren 239,00$ / 249€ fiyatıyla sırf Razer.com’da ve makul Retrosuperfuture mağazalarında satışa sunulacak.

Exit mobile version