Tekno Takip

Pinterest, bir mobilyayı satın almadan sanal olarak meskende görüntülemenizi sağlıyor

Meral Erden: Pinterest, bir mobilyayı satın almadan sanal olarak meskende görüntülemenizi sağlıyor 3

Meral Erden: Pinterest, bir mobilyayı satın almadan sanal olarak meskende görüntülemenizi sağlıyor 1

Pinterest, daha önce kozmetik ürünler için duyurduğu ‘deneme’ özelliğini ev mobilyalarına genişletiyor. Uygulama, sunduğu AR Try On özelliği ile kullanıcıların yeni bir mobilya almadan önce evlerinde nasıl duracağı konusunda bir fikir edinmesine olanak tanıyacak.

Bir koltuğu satın almadan evde gözlemleyin

Pinterest, bir mobilyanın satın alınmadan önce kullanılacağı alanda nasıl görünebileceğine dair kullanıcıların fikir edinebilmesi için yeni artırılmış gerçeklik özelliğini ev mobilyalarına getirdi. Kullanıcılar, gerçeğiyle aynı boyutlara ve ayrıntılara sahip sanal nesnenin, evdeki diğer mobilyalarla uyumunu inceleyebilecek.

Pinterest’in kıdemli başkan yardımcısı Jeremy King: “Pinterest’in ev dekorasyonu için AR Try On aracı, sanal ticaret ve gerçeklik arasındaki boşluğu kapatarak bu yolculuğu olabildiğince sezgisel hale getirmek için markalarımızın yenilikçi çözümleri nasıl keşfettiğini gösteren birçok örnekten biridir.” ifadelerinde bulundu.

Şirket, sanal ev dekorasyonu deneyiminin 80 binden fazla pinde kullanıma sunulduğunu belirtirken daha önce kozmetik ürünlerine gelen özelliğin ise 14 binden fazla pinde kullanılabilir olduğunu söylüyor. Ayrıca Pinterest, yeni özelliğin aktif olduğu pinlerden ürün satın almanın standart pinlere göre 5 kat daha fazla gerçekleşeceğini öngörüyor.

Pinterest‘in ev dekorasyonu için AR Try On özelliği ABD’deki iOS ve Android uygulamalarında kullanıma sunuldu. Şirket, özelliğin gelecekte tüm dünyada kullanılabileceğini belirtti.

  • Anasayfa
  • Internet
  • Sosyal Medya Haberleri
  • Pinterest, mobilyalar için AR deneyim sunuyor

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version