Tekno Takip

PlayStation Plus Extra ve Premium Temmuz Oyunları Sızdırıldı

İnanç Can Çekmez: PlayStation Plus Extra ve Premium Temmuz Oyunları Sızdırıldı 1

22 Haziran tarihinde kullanıma sunulan yeni PlayStation Plus abonelikleri bildiğiniz üzere üç farklı katmandan oluşuyor. Bu abonelik katmanlarında oyunculara yüzlerce oyunu tek bir pakette sunan Sony, hız kesmeden sisteme yeni oyunlar eklemeye de devam ediyor. Temmuz ayında da PlayStation Plus Extra ve PlayStation Plus Premium üyelerine yeni oyunlar sunmaya hazırlanan firmanın bu ay içerisinde abonelerine sunacağı oyunlar sızdırıldı.

ResetEra adlı Twitter kullanıcısı tarafından servis edilen bilgilere göre Temmuz ayında PS Plus Extra ve Premium’a Stray başta olmak üzere Assaassin’s Creed Unity, Saints Row IV: Re-Elected gibi dikkat çekici yapımlar eklenecek. 19 Temmuz‘da sisteme dahil olacağı iddia edilen oyunların tam listesi ise şu şekilde:

Şimdilik sızdırılan liste hakkında Sony cephesinden herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak, Sony geride bıraktığımız günlerde abonelik sistemine Stray‘ın ekleneceğini doğrulamıştı. Buradan yola çıkacak olursak, sızdırılan bu listenin doğru olma olasılığının yüksek olabileceğini söyleyebiliriz.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version