Tekno Takip

PlayStation Plus’ta Yer Alacak Tüm Fiyatsız Oyunlar

Meral Erden: PlayStation Plus'ta Yer Alacak Tüm Fiyatsız Oyunlar 5

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, bundan yaklaşık bir ay önce yaptığı bir açıklama ile PlayStation Plus hizmetinin yenileneceğini duyurmuştu. Şirket tarafından yapılan açıklamalar, bu sistemin Microsoft Xbox Game Pass’e rakip olarak hizmet vermeye devam edeceğini gözler önüne sermişti. Bu bağlamda; abonelik satın alan oyuncular aylık ücretsiz oyunlar almaya devam ederken, bazı oyunlarsa tamamen ücretsiz olarak oyunculara ulaşacaktı.

Sony şimdiyse PlayStation’ın blog sayfası üzerinden bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada PlayStation Plus’ın ücretsiz oyunları açıklandı. Ayrıca PlayStation Plus için hazırlanan arayüz de oyuncuların beğenisine sunuldu. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan, PlayStation Plus hizmetinin Extra ile Premium ya da Deluxe planlarında erişilebilir olacak oyunların listesine yakından bakalım.

PlayStation Plus Premium/Deluxe paketini satın alan abonelere oyun kataloğunda sunulacak oyunlar

PlayStation Plus Premium/Deluxe paketini satın alan abonelere sunulacak klasik oyunlar

PlayStation Plus Premium paketini satın alan abonelere sunulacak orijinal PlayStation 3 oyunları

PlayStation Plus Premium/Deluxe paketini satın alan abonelere kısıtlı süreliğine sunulacak deneme sürümü oyunlar

Sony’nin PlayStation Plus için hazırladığı yeni video

PlayStation Plus için hazırladığımız geniş kapsamlı “Neler biliyoruz?” içeriğimize buradaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. Abonelik hizmetinin Türkiye fiyatları ve resmi açıklamalar içinse buradaki haberimize göz atabilirsiniz.

Kaynak:  Webtekno

Exit mobile version