Tekno Takip

POCO M2 Pro kullanıcılarına hoş haberlerimiz var

Meral Erden: POCO M2 Pro kullanıcılarına hoş haberlerimiz var 1

POCO M2 Pro, Hindistan’da MIUI 14 güncellemesini alarak kullanıcılarının kullanıcı tecrübesini artırmaya başladı. Bu güncelleme ile birlikte, tasarım lisanındaki birçok yenilik, muhteşem simgeler üzere birçok özellik ve uygunlaştırma sunuluyor. Ayrıyeten, sistemin güvenliğini artırmak için Nisan 2023 Android güvenlik yamaları da eklenmiştir.

Xiaomi’nin özel Android arayüzü olan MIUI 14, Aralık 2022’de piyasaya sürüldü. POCO M2 Pro kullanıcıları artık bu güncelleme sayesinde yeni özelliklerin tadını çıkarabilirler. Lakin, güncelleme Android 12 çerçevesinde oluşturulduğu için kimi MIUI 14 özellikleri mevcut olmayabilir.

POCO M2 Pro, V14.0.3.0.SJPINXM yapı numarasına sahip yaklaşık 500 MB boyutunda bir MIUI 14 güncellemesi almıştır. Güncelleme, öncelikle POCO Pilots kullanıcıları tarafından test edildi ve yanılgı bulunmadığı takdirde OTA yoluyla tüm kullanıcılara sunuldu. Kullanıcılar ayrıyeten güncellemeyi manuel olarak da indirebilirler.

POCO M2 Pro kullanıcılarına hoş haberlerimiz var

Değişiklik günlüğü, güncellenmiş Nisan 2023 güvenlik yamalarını ve Ayarlar uygulamasındaki arama sisteminin optimize edildiğini belirtiyor. Ayrıyeten, arama kısmı artık geçmiş arama geçmişlerini ve kategorileri imgeler, bu da erişilebilirliği ve kullanım kolaylığını artırır.

POCO M2 Pro, Temmuz 2020’de Android 10’a dayanan MIUI 11 ile piyasaya sürülmüştü. MIUI 14 ve Android 12, sırasıyla üçüncü MIUI ve ikinci Android güncellemeleridir. Bu güncelleme, POCO M2 Pro kullanıcılarına yeni özelliklerin yanı sıra daha yüksek bir güvenlik düzeyi sunar. Xiaomi, POCO M2 Pro’nun satışlarının artması için daima olarak bu üzere güncellemeler sunmaya devam ediyor.

Exit mobile version