Tekno Takip

Realme 9 5G ve Realme 9 5G SE inanılmaz bir etiketle çıkıyor

Şinasi Kaya: Realme 9 5G ve Realme 9 5G SE inanılmaz bir etiketle çıkıyor 1

2018 yılında kurulan Shenzhen merkezli akıllı telefon üreticisi Realme dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markalarından biri oldu.

Realme sayı serisinin yeni üyeleri 9 Pro serisini geçen ay duyurmuştu. Şimdi sıra Realme 9 5G serisine geldi. 10 Mart saat 12:30’da iki yeni telefon modelinin tanıtılacağı bir lansman planlandı. Oppo’nun alt markası olarak faaliyet gösteren Realme akıllı telefonlar orta segmente hitap ediyor ve ülkemizde geniş bir alıcı kitlesi bulunuyor. Şirketin 10 Mart’ta yapılacak olan lansmanında Realme 9 5G ve Realme 9 5G SE tüm detayları ile tanıtılacak. İşte detaylar.

Realme 9 5G ve Realme 9 5G SE inanılmaz bir etiketle çıkıyor

Realme 9 5G ve Realme 9 5G SE görünümleri 48MP üçlü kameralarının yanı sıra Realme’nin web sitesinde açıklandı. Realme’nin yeni tanıtacağı akıllı telefon modellerinden biri Snapdragon 778G yonga setinden güç alırken diğeri Dimensity 810 ile gelecek. Her ikisi de çift 5G’yi destekleyecek ve ince hafif gövdelere sahip olacak. Görüntülere göre, güç tuşu parmak izi tarayıcı olarak ikiye katlanıyor, bu nedenle 9 5G ve 9 5G SE’nin ekranlarının LCD türünde olacağını söylemek doğru olur.

İkincisinin paneli, Realme‘nin “segmentindeki en yüksek” olacağını söylediği 144Hz yenileme hızına sahip olacak. Selef Realme 8 5G yaklaşık 200 dolardan başladı, bu nedenle haleflerin aynı fiyat aralığında olmasını bekliyoruz.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version