Tekno Takip

Realme 9 Pro, TÜV’de Ortaya Çıktı

Meral Erden: Realme 9 Pro, TÜV’de Ortaya Çıktı 3

Realme 9 Pro olduğuna inanılan yeni bir Realme cihazı, TÜV onayından geçti ve paylaşılan onay bilgilerinde, akıllı telefonun batarya kapasitesinin 5.000 mAh olduğu görüldü. TÜV onayı alan bu akıllı telefon, RMX3472 model numarasına sahip. Ki bu model numarası, cihazın Endonezya, Tayland ve Rusya’daki sertifikasyon kurumlarındaki model numarasıyla uyuşuyor.

Bununla birlikte GSM Arena’nın paylaştığı habere göre, TÜV’ün paylaştığı bilgiler arasında akıllı telefonun şarj hızı hakkında herhangi bir bilgi yok. Ancak Realme 9 Pro’nun, aynı Realme 8 Pro’daki gibi en az 50 watt gücünde hızlı şarj desteğine sahip olması bekleniyor.

Bunların yanı sıra Realme 9 Pro’nun Dimensity 810 yonga seti ile birlikte gelmesi beklenirken Realme 9 Pro+ modelinin Dimensity 920 yonga setine, serideki üçüncü model olan ve geçtiğimiz günlerde özellikleri sızdırılan Realme 9i’nin ise Snapdragon 680 yonga setine sahip olması bekleniyor.

Aynı zamanda Realme 9 Pro’nun 50 MP’lik ana kameranın yanı sıra 2 MP’lik derinlik kamerasına ve 2 MP’lik bir makro kameraya sahip olacağı belirtilmiş. Son olarak Realme 9 serisinin bu ay içinde piyasaya sürülmesinin beklendiğini de belirtelim.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version