Tekno Takip

Realme Buds Q2’lerin tasarımı ve özellikleri lansmanından evvel açıklandı!

Ulaş Utku Bozdoğan: Realme Buds Q2'lerin tasarımı ve özellikleri lansmanından evvel açıklandı! 3

3 Mart’ta çıkacak olan Realme V25, üç RAM (6GB/8GB/12GB) ve iki depolama (128GB/256GB) seçeneğiyle TENAA’da görüldü ve geçen hafta 12GB RAM ve Android 12 ile Geekbench’ten geçti. Henüz V25’in teknik özellikler sayfasını yeni detaylandıran şirket, bugün akıllı telefonun 12 GB RAM ve 256 GB depolama ile geleceğini doğruladı.

Realme Buds Q2’lerin tasarımı ve özellikleri lansmanından önce açıklandı!

Ayrıca şirket, 3 Mart etkinliğinde Buds Q2s TWS kulaklıklarını da tanıtacağını duyurdu. Realme tarafından paylaşılan birkaç poster bize Buds Q2‘leri yeşil renkte gösteriyor ve şarj kutularının yarı saydam bir kapağı olduğunu görebilirsiniz.

Realme buna “Uzay Kapsülü” tasarımı diyor ve Buds Q2’lerin Dolby Atmos desteğiyle geleceğini ve 30 saat dayanıklılık sunacağını söylüyor. V25’e geri dönersek, akıllı telefonun biraz farklı üçlü kamera sistemi ve daha fazla RAM/depolama ile Çin için yeniden yapılandırılmış bir Realme 9 Pro olması bekleniyor.

Daha önce, Buds Air 3’ün canlı görüntüleri, kulaklıkların şarj kutusunun kapağın üstünde parlak bir kaplama ve üzerinde Realme yazısıyla geleceğini ortaya çıkardı. Şarj kutusunun sağ tarafında bir düğme olacak ve altta Type-C şarj portu yer alacak. Özellikler söz konusu olduğunda, Realme Buds Air 3’ün düşük gecikmeli oyun modunu ve Bass Boost+ modunu desteklediği söyleniyor. Kulaklıklar, aktif gürültü iptali için üçlü mikrofon kurulumu sunacak. Ayrıca ANC olmadan 30 saatlik pil ömrü (kasa dahil) sağlaması bekleniyor.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version