Tekno Takip

Realme C30 Duyuruldu! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Ulaş Utku Bozdoğan: Realme C30 Duyuruldu! İşte Özellikleri ve Fiyatı 3

Realme yeni bir giriş seviyesi akıllı telefon duyurdu. Peki, Realme C30 özellikleri nasıl? İşte detaylar.

Realme C30 gücünü Unisoc T612 çipsetinden alıyor. 12nm süreci üzerine inşa edilen çipset, 1.8 GHz hızındaki iki ana Cortex-A75 birimine sahip 8 çekirdekli bir işlemciye sahip. Ön tarafta, HD+ çözünürlüklü 6.5 inç bir LCD ekran ve 5 MP selfie kamerası için su damlası çentik bulunuyor. Arkada ise tekli LED flaşa sahip bir 8 MP kamera yer alıyor.

Telefon 2 veya 3GB RAM ve 32 GB depolama alanıyla geliyor. Ayrıca fotoğraflar, müzik ve diğer veriler için 1 TB’a kadar ekstra alan sağlayan özel bir microSD yuvası da mevcut. Cihazda iki nano SIM kart için de yer bulunuyor.

Telefon, Android 11 tabanlı Realme Go Edition adlı özel bir kullanıcı arayüzüne sahip. Cihaz, 2 GB RAM’e sahip olduğu için, daha az güç gerektiren daha hafif uygulamalarla birlikte geliyor.

Realme C30 sadece 8,5 mm kalınlığında ve arkasında çizgili bir tasarıma sahip. Altta ise 10W şarj etmeye izin veren bir mikro USB bağlantı noktası ile 3.5 mm ses çıkışı bulunuyor.

Realme C30 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Bambu Yeşili ve Göl Mavisi renk seçenekleri bulunan C30, RAM seçimine bağlı olarak 90 euro veya 100 euro fiyat etiketi taşıyacak. Cihazın satışları yurtdışında 27 Haziran’da başlayacak.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version