Tekno Takip

Realme GT Neo3 yeni görselleri ve bilinmeyen özellikleriyle ortaya çıktı

İnanç Can Çekmez: Realme GT Neo3 yeni görselleri ve bilinmeyen özellikleriyle ortaya çıktı 3

İnanç Can Çekmez: Realme GT Neo3 yeni görselleri ve bilinmeyen özellikleriyle ortaya çıktı 1

Realme önümüzdeki günlerde yeni akıllı telefon modeli Realme GT Neo3‘ü tanıtacak. Ancak henüz tanıtım gerçekleşmeden cihaz tüm özellikleri ve görselleriyle karşımıza çıktı. İşte Realme’nin yüksek özellikli yeni modeli Realme GT Neo3‘ün muhtemel özellikleri.

Realme Book Prime yakında küresel pazarda satışa çıkabilir

5 gün önce eklendi

Realme GT Neo3 muhtemel özellikleri ve tasarımı

Geçtiğimiz günlerde görselleri ve bazı özellikleriyle karşımıza çıkan Realme GT Neo3, şimdi hemen hemen tüm özellikleriyle karşımızda. İlk olarak tasarıma bakacak olursak Realme GT Neo3 ön tarafında gayet sade ve şık bir tasarım taşıyor. Asıl arka tarafında farklılık barındıran cihaz, kamera grubunun en üstüne kocaman ana kamerasını yerleştirmiş. Bunun altında iki adet ek kamera taşıyan Realme GT Neo3, kameraların arasında bir adet led flaşa yer veriyor.

Cihazın özelliklerine geçtiğimizde ise bizleri ilk olarak Realme GT Neo3’ün işlemcisi karşılıyor. Muhtemelen Snapdragon 888 yonga seti ile gelecek olan cihaz, ön tarafında 6,7 inç büyüklüğünde b çözünürlüğünde bir ekran taşıyacak. 120Hz yenileme hızına sahip bu OLED ekran 10 bit renk sunuyor. Bu ekranın hemen üzerinde 16MP’lik bir selfie kamerayla gelecek olan Realme GT Neo3, gayet yeterli özçekimler kaydedebilecek.

Arka tarafında 50MP‘lik bir ana kamera taşıması beklenilen GT Neo3, muhtemelen Sony IMX766 sensörünü kullanacak. Bu kameraya ek olarak 8MP‘lik bir ultra geniş açılı kamera ve 2MP‘lik üçüncü bir kameraya sahip olacak olan GT Neo3 elektriksel anlamda gücünü 5000mAh‘lik bataryasından alacak. Bu bataryada muhtemelen 80W hızlı şarj desteği sunacak olan GT Neo3’ün farklı bir versiyonunun satışa sunulacağını ve bu versiyonda 150W hızlı şarj destekli 4500mAh‘lik bataryanın yer alacağı da söylentiler arasında.

  • Anasayfa
  • Mobil Teknolojiler
  • Cep Telefonları Haberleri
  • Realme GT Neo3 görselleri ve özellikleriyle sızdırıldı

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version