Tekno Takip

Realme V21, TENAA Tarafından Onaylandı

Ulaş Utku Bozdoğan: Realme V21, TENAA Tarafından Onaylandı 5

Realme, iki farklı model numarasına (RMX3575 ve RMX3576) sahip yeni akıllı telefonu için Çin’deki sertifikasyon kurumu TENAA’dan onay aldı. Bariz bir şekilde giriş seviyesi bir akıllı telefon olan bu yeni cihaz, söylentiye göre, Çin’de Realme V21 adıyla piyasaya sürülecek.

GSM Arena tarafından aktarılan habere göre, Realme V21 olduğu söylenen akıllı telefonun paylaşılan görsellerinde, iki farklı renk seçeneğine sahip olduğu görülüyor. Akıllı telefonun iki farklı model numarası olsa da, bu iki farklı model numarası için yayınlanan teknik özellikler sayfası aynı.

Bununla birlikte Realme’nin yeni akıllı telefonu, HD+ çözünürlüğe sahip, 6,56 inç boyutunda bir TFT ekran paneliyle birlikte piyasaya sürülecek. Aynı zamanda akıllı telefon, 2,2 GHz maksimum saat hızına sahip sekiz çekirdekli bir işlemciye sahip olacak. 4 GB, 6 GB ve 8 GB olmak üzere üç farklı RAM seçeneğiyle satışa sunulacak olan akıllı telefonun depolama alanı ise 128 GB olacak.

Tüm bunların yanı sıra Realme V21, 13 MP’lik ve 2 MP’lik çift lensli bir arka kamera donanımıyla birlikte gelecek. Akıllı telefonun selfie kamerası ise 8 MP olacak. Yazılım tarafında da Android 12 işletim sistemi barındıracak olan akıllı telefonda, aynı zamanda Realme UI 3.0 kullanıcı arayüzü bulunacak.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version