Tekno Takip

Redmi K50 Gaming Edition kalite rekorları kıran bir ekran ile geliyor

Ulaş Utku Bozdoğan: Redmi K50 Gaming Edition kalite rekorları kıran bir ekran ile geliyor 3

Ulaş Utku Bozdoğan: Redmi K50 Gaming Edition kalite rekorları kıran bir ekran ile geliyor 1

Fıyatı ve sahip olduğu özellikler ile fark yaratması beklenen Redmi K50 serisi yakında piyasa sürülecek. Yeni telefonların çıkışına az bir süre kala şirketin Genel Müdürü Lu Weibing, Redmi K50 Gaming Edition modeli hakkında dikkat çekici yeni açıklamalarda bulundu.

Ekranı ile fark yaratabilir

Bilindiği üzere Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç alması beklenen Redmi K50 Gaming modeli, 480Hz dokunmatik örnekleme ve 120Hz yenileme hızına sahip bir ekran ile gelecek. Cihazın Xiaomi 12 serisinde de karşımıza çıkan DisplaMate A+ sertifikasına sahip olduğunu söyleyen Weibing, ayrıca aynı anda 15 kalite rekoru kırdığını dile getirdi.

Xiaomi Redmi K50 Pro’nun tasarımı gün yüzüne çıktı
3 gün önce eklendi

Paylaşılan 15 kalite rekorunun yanı sıra, mobil oyunculuk için de büyük geliştirmeler sunacak K50 Gaming Edition, Redmi’nin açıklamalarına göre 1920Hz PWM yüksek frekanslı karartma desteği ile telefon başında uzun oyun süreleri geçiren kullanıcıların gözlerindeki stresi azaltacak. Bununla birlikte profesyonel bir renk doğruluğu ve dokunmatik tepki hızının arttırılmasını sağlayan Super Resolution Touch özelliği ile öne çıkan modelin, işte ekran tarafındaki tüm başarıları:

Redmi ve Lu Weibing’in açıklamaları ile yeni telefonun özellikleri yavaş yavaş netlik kazanmaya başlarken, K50 Gaming’in oyun telefonları arasında büyük bir yere sahip olacağını söyleyebiliriz. Cihaz hakkında bilinmeyen tüm teknik detayların yakında paylaşılması bekleniyor.

  • Anasayfa
  • Mobil Teknolojiler
  • Cep Telefonları Haberleri
  • Redmi K50 Gaming Edition ekranı ile şaşırtabilir

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version