Tekno Takip

Redmi K50 Pro+ Teknik Özellikleri Doğrulandı

Meral Erden: Redmi K50 Pro+ Teknik Özellikleri Doğrulandı 3

Redmi’nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu K50 Pro+ teknik özellikleri, 17 Mart’ta gerçekleşecek lansman öncesinde açıklandı.

Redmi, yeni amiral gemisi akıllı telefon serisinin lansmanı için hazırlıklarını sürdürüyor. Şirket, Redmi K50 serisini 17 Mart’ta piyasaya sürecek. Bahsi geçen tarihte gerçekleştirilecek etkinlikte üç yeni amiral gemisi akıllı telefon kullanıcılar ile buluşacak. Bu telefonlar arasında Redmi K50, K50 Pro ve K50 Pro+ bulunuyor. Redmi, gerçekleştirilecek lansman öncesinde cihazların özelliklerini ortaya çıkaran yeni tanıtım görsellerini yayınlamaya başladı.

Şirketin yayınladığı en son tanıtım görseli, üst düzey Redmi K50 Pro+ akıllı telefonun performans birimi ayrıntılarını doğruluyor. Buna göre, akıllı telefonun 5.000mAh bataryaya sahip olacağını görüyoruz. Cihazda yer alan bu güçlü pil, kutudan çıktığı anda 120W hızlı şarj desteği ile birlikte gelecek. Redmi ayrıca, akıllı telefonun MediaTek Dimensity 9000 SoC ile geleceğini de onaylamış durumda.

Bununla birlikte, akıllı telefonun 2K Samsung AMOLED ekranla geleceği de onaylandı. Ekranın üst bölgesinde ve ekranı tam ortalayacak şekilde bir kamera deliği yer alıyor. Cihazda yer alan ekranın boyutu ise 6.67 inç olacak şekilde tasarlanmış. Ekran ayrıca, 120Hz yenileme hızını da destekliyor. Bunların yanı sıra, akıllı telefonun arka bölümünde üçlü kamera kurulumunun yer alacağını belirtelim. Optik görüntü sabitleme (OIS) desteğine sahip 108MP ana kamera sensörü, kurulumu oluşturan ana unsur olacak. Ana kameraya, 8MP ultra geniş kamera ve 5MP tele makro kamera eşlik ediyor.

Son olarak Redmi K50 Pro+ akıllı telefonun, WiFi 6, NFC, Bluetooth 5.3, IR blaster ve çift frekanslı GPS gibi özelliklere sahip olacağını belirtelim. Cihaz ayrıca, Dolby Atmos desteği ve Hi-Res ses sertifikası ile çift hoparlör kurulumunu barındıracak.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version