Tekno Takip

Redmi Note 11T Serisi Ayrıntıları Ortaya Çıktı

Şinasi Kaya: Redmi Note 11T Serisi Ayrıntıları Ortaya Çıktı 3

Redmi Note 11T Pro ve Note 11T Pro+ akıllı telefonların RAM ve depolama seçenekleri lansman öncesi belli oldu.

Redmi Note 11T Pro ve Note 11T Pro+, 24 Mayıs tarihinde Çin’de piyasaya sürülecek. Lansman öncesinde Redmi Note 11T serisi akıllı telefonların teknik özellikleri ortaya çıktı. Redmi Note 11T Pro akıllı telefonun, Geekbench veritabanı listesinde yer alan bilgilere göre MediaTek Dimensity 8100 SoC tarafından desteklenmesi bekleniyor. Liste ayrıca, yaklaşmakta olan akıllı telefonda 8GB’a kadar RAM bulunacağını ve telefonun Android 12 çalıştıracağını belirtiyor.

Geekbench web sitesinde yer alan 22041216UC model numaralı akıllı telefon Redmi Note 11T Pro’dan başkası değil. Aynı model numarası geçmiş sızıntılarda da karşımıza çıkmıştı. Ancak Redmi Note 11T serisi ile ilgili ortaya çıkan bilgiler bununla da sınırlı kalmıyor. Mukul Sharma tarafından sızdırılan bilgiler, akıllı telefon serisinde yer alan cihazların RAM ve depolama seçeneklerini de ortaya koyuyor. Sızıntıya göre, yaklaşmakta olan Redmi Note 11T Pro 5G, 6GB RAM + 128GB depolama ve 8GB RAM + 256GB depolama varyantlarına sahip olacak. Öte yandan Redmi Note 11T Pro+ 5G’nin de iki farklı konfigürasyonda geleceği belirtiliyor. Bu konfigürasyonların; 8GB RAM + 128GB depolama ve 8GB RAM + 256GB depolama olması bekleniyor.

Xiaomi, Redmi Note 11T serisinin Pro ve Pro+ varyantlı cihazlarının 24 Mayıs’ta Çin’de tanıtılacağını duyurmuştu. Yeni modeller, turbo düzeyinde performans sunma amacı ile piyasaya sürülüyor. Redmi Note 11T Pro+ cihazın ayrıca, en az iki farklı renk seçeneğine sahip olduğu ve arka bölümünde üçlü kamera kurulumu barındırdığı da onaylandı.

Son olarak yeni cihazların küresel pazarlarda Poco markası altında piyasaya sürülmesinin muhtemel olduğunu belirtelim.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version