Tekno Takip

Redmi Pad 5G birinci kez kendisini gösterdi

Şinasi Kaya: Redmi Pad 5G birinci kez kendisini gösterdi 3

Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Redmi, bu başarısını ağırlıklı olarak akıllı telefon sektöründe gösterdiği performansa borçlu. Her ne kadar Çinli şirket başta akıllı televizyon olmak üzere pek çok yan alanda faaliyet gösterse de, yine de bugüne kadar akıllı telefonlardan sonra en önemli ikinci kategori olarak belirtilen tablet piyasası için herhangi bir girişimde bulunmamıştı.

Bununla birlikte bir süredir basına sızan haberlerde, Redmi’nin artık bu durumu tersine çevireceği ve çıkaracağı bir cihazla tablet piyasasına giriş yapacağı konuşuluyordu. İşte bugün Redmi’nin o çok konuşulan tablet modeli ilk defa kendini gösterdi.

Tek bir fotoğraftan oluşan o görselde, Redmi Pad 5G’nin arka kasa görünümüyle karşı karşıya kalıyoruz. Her ne kadar bu açıdan bakıldığında cihaz hakkında çok kapsamlı tahminler yapabilmek pek mümkün olmasa da, en azından yeni tabletin tamamen metal aksama sahip bir şekilde satışa sunulacağını söyleyebiliriz.

Redmi Pad 5G ilk defa kendisini gösterdi

Bugüne kadar sızdırılan bilgilerden ön yüzeyinde 2K’lık bir ekran bulunacağı anlaşılan Redmi Pad 5G’nin, Xiaomi tarafından piyasaya sürülen Mi Pad 5 ayarında bir cihaz olması bekleniyor. Gücünü MediaTek yonga seti modellerinin birinden alması beklenen cihazda ayrıca en az 67W gücünde bir hızlı şarj desteğinin olacağını da hatırlatalım.

Son olarak, karşımıza biri standart biri pro olmak üzere en az iki farklı model halinde çıkması beklenen bu tabletin tanıtım tarihi hakkında şimdilik bir malumatımızın olmadığını hatırlatalım.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version