Tekno Takip

Redmi’nin tanınan serisi daha fazla ülkede satışa sunulmaya başlayacak

İnanç Can Çekmez: Redmi’nin tanınan serisi daha fazla ülkede satışa sunulmaya başlayacak 1

Xiaomi, Redmi A2 serisinin Hindistan pazarına resmi olarak giriş yapacağını onayladı. Seri, bu ayın sonlarında bölgede satışa sunulacak olan Redmi A2 ve A2+ modellerinden oluşuyor.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, A2 serisi akıllı telefonları birinci olarak Mart 2023’te global pazarlara sundu. Artık ise marka, serinin Hindistan pazarına da giriş yapacağını duyurdu. İki akıllı telefon birbirine epey benziyor ve birtakım ortak özelliklere sahip. Her iki model de 6,52 inç HD+ LCD ekrana ve MediaTek Helio G36 yonga setine sahip.

Redmi’nin tanınan serisi daha fazla ülkede satışa sunulmaya başlayacak

A2 ve A2+ modellerinde ön tarafta 5 megapiksel bir selfie kamerası bulunuyor. Art tarafta ise ikincil derinlik sensörüne sahip 8 megapiksel çift kamera konseyimi mevcut. İki aygıt da 5.000mAh kapasiteli büyük bir bataryaya sahip olmasına karşın, yalnızca standart 10W şarj dayanağı sunuyorlar. İki model ortasındaki tek fark, Redmi A2+’ın art kısmında bir parmak izi tarayıcısının bulunması. Bunun dışında, her iki aygıt da Android 13 Go Edition işletim sistemi ile çalışıyor.

A2 ve A2+ modelleri, Hindistan’da çoklu renk seçenekleriyle sunulacak. Bu renkler ortasında Hafif Mavi, Hafif Yeşil ve Siyah bulunuyor. Ayrıyeten, iki akıllı telefon da deri gibisi bir art panele sahip. Redmi A2 serisi, hem Amazon’da hem de çevrimdışı mağazalarda ve şirketin resmi web sitesinde satışa sunulacak.

Exit mobile version