Tekno Takip

Renault Austral’in render imajları ortaya çıktı: Kadjar’ın yerini alacak

İnanç Can Çekmez: Renault Austral'in render imajları ortaya çıktı: Kadjar'ın yerini alacak 5

İnanç Can Çekmez: Renault Austral'in render imajları ortaya çıktı: Kadjar'ın yerini alacak 1

Kolesa.ru internet sitesi, Renault Austral‘in render görüntülerini yayınladı. Yeni crossover, 2015’in Mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan Kadjar‘ın yerini alacak. Daha önce defalarca kez yeni Austral’ın teaser görüntülerini yayınlayan Fransız otomobil üreticisi, son olarak aracın iç mekanına ilişkin görseller paylaşmıştı.

Renault Austral, ismi de dahil olmak üzere Kadjar modelinden belirgin şekilde farklı olacak. Austral, Latince australis yani “güney” kelimesinden geliyor. Renault Austral dış görünüm olarak, 2021’in Eylül ayında piyasaya sürülen yeni elektrikli Megane‘ı andırıyor. Araç, CMF-C/D mimarisi üzerine inşa edilecek, ancak boyut açısından hem Qashqai‘den hem de Kadjar‘dan biraz daha büyük olacak.

Motor seçenekleri

Renault Austral’de dizel seçeneğine yer verilmeyeceği ve sadece hibrit motorla sunulacağı bildiriliyor. Alıcılar, 12 volt yarı hibrit desteğine sahip 1.3 TCe ünite ve 48 volt yarı hibrit teknolojisine sahip 1.2 TCe ünite arasında tercih yapabilecekler. Şirkete göre yeni motorlar düşük CO2 emisyonlarıyla dikkat çekecek ve 200 beygire kadar güç sunacak. Renault Austral’in ilkbahar aylarında tanıtılması bekleniyor. Kesin tarih henüz belli değil.

  • Anasayfa
  • Popüler Bilim
  • Otomobil Teknolojileri Haberleri
  • Renault Austral’in ilk render görüntüleri ortaya çıktı

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version