Tekno Takip

Resident Evil Village Winters’ Expansion Çıkış Tarihi Aşikâr Oldu

Meral Erden: Resident Evil Village Winters’ Expansion Çıkış Tarihi Aşikâr Oldu 1

Capcom tarafından Resident Evil Village için geçtiğimiz yıl duyurulan indirilebilir içerik için beklenen açıklama geldi. Resident Evil Village Winters’ Expansion çıkış tarihi olarak 28 Ekim tarihine işaret edilmiş durumda.

Capcom, yüksek talep nedeniyle oyunun yayınlanmasından sadece birkaç hafta sonra 2021’de ekstra içeriği geliştirmeye başladı. Capcom yapımcısı Tsuyoshi Kanda, ana hikayeyi yeni bir bakış açısıyla oynamanızı sağlayan Üçüncü Şahıs Modu da dahil olmak üzere indirilebilir içerikte bulunan üç özellikle ilgili bazı ayrıntıları açıkladı. Üçüncü şahıs olarak oynamayı seçerseniz, kayıp kızını aramak için köyü keşfederken ve ölümsüzleri vururken Ethan’ı göreceksiniz.

Winters’ Expansion ayrıca The Mercenaries ile birlikte geliyor. Atari tarzı bir atış deneyimi olan Mercenaries Modu, oyunu bir kez bitirdikten sonra açılacak. DLC, Chris Redfield ve herkesin en sevdiği iki metrelik düşman Lady Dimitrescu da dahil olmak üzere yeni oynanabilir karakterlerin yanı sıra ona yeni aşamalar ekleyecek. Genişleme ayrıca, orijinal hikayeden 16 yıl sonra Ethan’ın kayıp kızı Rose’a ne olduğunu gösterecek.

İndirilebilir içeriğin yanı sıra oyunun çok oyunculu ücretsiz sürümü olan ve Temmuz 2021’de çıkması beklenen Resident Evil Re:Verse de 28 Ekim’de satışa sunulacak. Bu arada Resident Evil 7, Resident Evil 2 ve Resident Evil 3’ün PS5 sürümlerini halihazırda PS4 için satın aldıysanız, genişleme paketini ücretsiz olarak edinebileceğinizi belirtelim.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version