Tekno Takip

Rocket League Sideswipe İçin Voleybol Modu Geliyor

Meral Erden: Rocket League Sideswipe İçin Voleybol Modu Geliyor 1

Rocket League Sideswipe, ikinci sezonunun bir parçası olarak bazı yeni özellikler ve modlar alıyor. En yeni ücretsiz Rocket Pass ve sezon mücadelelerinin yanı sıra, Rocket League Sideswipe için Çarşamba günü iOS ve Android uygulamalarında bir voleybol modu yayınlanacak.

Popüler araba futbolu oyununun mobil sürümünün ikiye iki modunun bif hedefi bulunmuyor. Arenanın ortasında bir ağ ve yeni bir top yer alıyor. Top, rakibinizin ağ tarafında yere çarptığında gol atmış oluyorsunuz. Voleybolun gelişiyle oyuncuların Rocket League’de de bulunan basketbol tarzı bir mod olan Hoops’a veda etmesi gerekecek. Psynoix, bu ekstra modların her sezon Sideswipe’a gelip gideceğini ve oyunu taze tutacağını söylüyor.

Breakout arabası, süpernova ve düello yapan ejderhaların gol patlamaları gibi bazı Rocket League favorileri de dahil olmak üzere ikinci sezonda kilidini açacak birçok yeni öğe olacak. Ayrıca rekabetçi sıralamanız hakkında endişelenmeden insan rakiplerinize karşı pratik yapmanın bir yolunu bulabileceksiniz. Yeni sezon başladığında, Sideswipe tüm rekabetçi sıralamaları sıfırlayacak. Oyuncular, açılış sezonundaki en yüksek derecelerine göre değişen unvanlar ve hızlı sohbet çıkartmaları ile ödüllendirilecekler.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version