Tekno Takip

Rockstar Games’in GTA 6 açıklamaları oyunseverleri heyecanlandırdı

İnanç Can Çekmez: Rockstar Games’in GTA 6 açıklamaları oyunseverleri heyecanlandırdı 1

Grand Thef Auto ya da daha bilinen kısa haliyle GTA oyun dünyasının en büyük isimlerinden biri. Bugüne kadar onlarca farklı temel ve yan oyunla oyunseverlerin kalbinde taht kuran bu serüvenin son versiyonunu görmemizin üzerinden neredeyse 10 yıl geçti. Evet GTA 5 satışa sunulduğunda takvimler 2013 yılını gösteriyordu ve neredeyse o zamandan bu yana oyunseverler GTA 6 beklentisiyle yanıp tutuşuyor.

Oyunun yapımcısı Rockstar Games ise, her ne kadar GTA 6 üzerinde çalıştığını çok defa açıklamış olsa da, yeni maceranın ne zaman geleceği hakkında henüz kesin bir tarih vermiş değil. Bununla birlikte şirketten yapılan son açıklamalar, bu sürenin de sanıldığı kadar uzak olmayabileceğini gösteriyor.

Rockstar Games’in GTA 6 açıklamaları oyunseverleri heyecanlandırdı

Rockstar Games’den sabah saatlerinde yapılan açıklamada, şirketin bir diğer önemli yapımı Red Dead Online üzerinde çalışan çok sayıda çalışanın, GTA 6 departmanına kaydırıldığı bilgisine yer verildi. Tabi şirket tarafından yapılan bu açıklamanın ne manaya geldiği oldukça net.

Rockstar Games’de Grand Thef Auto 6’yı bir an önce oyunseverlerin karşısına çıkarmak istiyor ve bunun için de elinden geleni yapıyor. Ancak her ne kadar bu haber Grand Theft Auto 6’yı bekleyenleri mutlu etse de, Red Dead Online hayranları için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil. Bakalım şirket her iki kullanıcı kitlesini birden memnun edebilecek bir hamle yapabilecek mi?

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version