Tekno Takip

ROG Phone 6 Pro beklentileri aşacak!

İnanç Can Çekmez: ROG Phone 6 Pro beklentileri aşacak! 3

Qualcomm geçtiğimiz günlerde Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setini normal 8 Gen 1’e göre bir yükseltme olarak piyasaya sürdü. Bu yonga setine sahip ilk telefonlar da Temmuz ayında geldi. Antutu buna ek olarak, aylık en iyi performans gösteren Android telefonlar listesini yayınladı. Gelin en iyi performans gösteren ve bu yonga setine sahip cihazların listesine bakalım.

ROG Phone 6 Pro beklentileri aşacak!

Listede 18 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip ROG Phone 6 Pro, 1,1 milyonun üzerinde puan aldı. Listede ROG Phone 6 Pro’yu bir başka Asus telefonu olan Zenfone 9 takip ediyor.

Listede ayrıca Dimensity 8100 destekli telefonlar mevcut. OnePlus 10R ve Oppo Reno 8 Pro 5G, ardından birkaç Snapdragon 870 cihazı karşımıza çıkıyor. OnePlus 10R’nin içindeki 8100-Max sürümünün normal çipe göre küçük bir üstünlüğü olduğunu görebiliriz. Son olarak, orta sınıf segmentinde, ilk 10’da karşımıza çıkan yalnızca üç farklı yonga seti görüyoruz ve bunlardan ikisi birbiriyle çok yakından ilişkili: Snapdragon 778G ve 780G.

Amiral gemisi alanındaki Ağustos karşılaştırılmalarına bakılırsa, Xiaomi 12S Ultra ve Red Magic 7S de dahil olmak üzere daha fazla Snapdragon 8+ Gen 1 telefonun yüksek performanslı olarak karşımıza çıkması olası diyebiliriz.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version