Tekno Takip

Samsung Galaxy A04s için bombayı patlattı

Ulaş Utku Bozdoğan: Samsung Galaxy A04s için bombayı patlattı 3

Birkaç aydır adını duyduğumuz Samsung Galaxy A04s için artık geri sayım çok yakın olabilir. Akıllı telefonun destek sayfası şu anda İngiltere’de resmi olarak yayına girmiş durumda. Bu da cihazın yakında piyasaya sürülebileceğinin sinyalcisi diyebiliriz.

Genelde bir cihaz piyasaya sürülmeden önce farklı sertifika sitelerinde ya da destek sayfalarında karşımıza çıkar. Samsung’un yeni cihazının da İngiltere destek sayfasında listelenmesi bu cihazın lansmanının oldukça yakın olduğunun işaretçisi diyebiliriz.

Samsung Galaxy A04s için bombayı patlattı

Destek sayfası, Galaxy A04’lerin herhangi bir özelliğini ne yazık ki ortaya koymuyor. Ancak model kodu SM-A047F/DSN olarak listeleniyor. Bilinen şeylere bakılırsa Galaxy A04s Birleşik Krallık’ta çift SIM desteğine sahip olacak. Samsung’dan henüz Galaxy A04’lerin lansman tarihi ve özellikleri hakkında bir haber yok, ancak Geekbench sayesinde SM-A047F model atamalı sürümün Exynos 850 SoC, Android 12 ve 3GB RAM ile geleceğini biliyoruz. Henüz onaylanmamış olsa da RAM seçeneğinin bu detaylara sahip olması çok yüksek bir ihtimal diyebiliriz. Bazı sızdırılmış görseller de Galaxy A04s’ tasarımını ortaya çıkardı. Aşağıdaki görsellerden cihazın tasarım detaylarına da göz atabilirsiniz.

Cihaz hakkında bilinenler ne yazık ki şimdilik bununla kısıtlı, ancak lansmanın yakında olduğunu göz önünde bulundurursak çok da uzun süre merakla beklememiz gerekmeyecek.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version