Tekno Takip

Samsung Galaxy A13 4G Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Şinasi Kaya: Samsung Galaxy A13 4G Teknik Özellikleri Sızdırıldı 3

MediaTek Dimensity işlemci ile gelen Samsung Galaxy A13 5G, Güney Koreli akıllı telefon şirketinden uygun fiyatlı bir 5G cihazı olarak geçtiğimiz yıl Aralık ayında tanıtılmıştı. Şimdi ise şirketin, Galaxy A13’ün 4G varyantı üzerinde çalıştığı bildiriliyor.

Resmi duyurudan önce, Samsung Galaxy A13 4G modelinin RAM, depolama kapasitesi, renk seçenekleri ve Avrupa fiyatlandırmaları gibi bilgileri çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Sızıntıya göre cihaz; siyah, açık mavi ve beyaz olmak üzere üç farklı renkte kullanıcılara sunulacak.

Tipster Sudhanshu Ambhore, Appuals tarafından yayınlanan bir raporda Galaxy A13 4G’nin teknik özelliklerini kullanıcılara sunuyor. Rapora göre akıllı telefon üç farklı konfigürasyonda piyasaya sürülecek. Temel 3 GB RAM + 32 GB depolama modelinin 180 Euro’ya, 4 GB RAM + 64 GB depolama seçeneğinin 200 Euro’ya ve 4 GB RAM + 128 GB depolama seçeneğinin 220 Euro’ya satışa sunulması bekleniyor.


Samsung Galaxy A13 5G

Samsung Galaxy A13 4G, geçmişte de birçok kez sızdırılmıştı. Akıllı telefon daha önce bir Geekbench listesi vasıtasıyla ortaya çıkmıştı. Liste, akıllı telefonun bir Exynos 850 SoC barındıracağını ve kutudan çıktığı haliyle Android 12 çalıştıracağını ortaya koyuyordu. Akıllı telefonun üretim görüntüleri de çevrimiçi olarak ortaya çıkmış durumda. Görüntüler, akıllı telefonun dörtlü bir arka kamera kurulumuna sahip olacağını bizlere gösteriyor.

Son olarak Samsung’un, yeni akıllı telefonun çıkış tarihi ile ilgili henüz bir bilgi paylaşmadığını belirtelim.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version