Tekno Takip

Samsung Galaxy A13 4G ve M23 5G, NBTC Onayı Aldı

İnanç Can Çekmez: Samsung Galaxy A13 4G ve M23 5G, NBTC Onayı Aldı 5

Samsung, geçen yıl Galaxy A13 5G’yi duyurmuştu. Ancak aylardır hakkında bir şeyler duyduğumuz Galaxy A13 4G’yi henüz açıklamadı. Samsung Galaxy A13 4G, kısa bir süre önce NBTC sertifikası aldı ve telefonun destek sayfaları Samsung’un Hindistan, Rusya, İsviçre ve Birleşik Krallık’taki resmi internet sitelerinde yayınlandı. Bu nedenle Galaxy A13 4G’nin yakın zamanda resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Bununla birlikte GSM Arena’nın paylaşmış olduğu habere göre, ne NBTC ne de Samsung’un internet sitelerinde Samsung Galaxy A13 4G’nin temel özelliklerine dair bilgiler yer almıyor. Ancak Geekbench sayesinde, “SM-A135F” model kodlu Samsung Galaxy A13 4G’nin Exynos 850 yonga seti, Android 12 işletim sistemi ve 3 GB RAM ile birlikte geleceğini biliyoruz. Ayrıca akıllı telefon için farklı RAM seçenekleri de sunulacağı söyleniyor.

Samsung Galaxy A13 4G modelinin yanı sıra Samsung, yeni akıllı telefonu Galaxy M23 5G için de NBTC sertifikası aldı ve aynı zamanda Birleşik Krallık ve Rusya’da, resmi internet sitesinde akıllı telefonun destek sayfalarını yayına aldı. Bu nedenle Samsung Galaxy M23 5G de yakın zaman içerisinde resmi olarak duyurulabilir.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version