Tekno Takip

Samsung Galaxy A23 5G tanıtıldı! Büsbütün bütçe dostu!

Ulaş Utku Bozdoğan: Samsung Galaxy A23 5G tanıtıldı! Büsbütün bütçe dostu! 1

Akıllı telefon pazarının en önemli aktörlerinden birisi olan Samsung, giriş ve orta seviyeye yatırım yapmaya devam ediyor. Ürün gamını genişletmek isteyen marka, Galaxy A23 modelinin 5G versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. İlerleyen günlerde Unpacked etkinliği ile birçok yeni ürününü görücüye çıkartacak olan şirket, bundan hemen önce yeni modelini tanıttı. İşte Galaxy A23 5G modelinin özellikleri ve muhtemel fiyatı.

Samsung Galaxy A23 5G tanıtıldı! Tamamen bütçe dostu!

Galaxy A23 5G, gücünü Qualcomm tarafından üretimi gerçekleştirilen Snapdragon 695 yonga setinden alacak. Damla çentik ile beraber geleneksel bir tasarım çizgisi yakalayan telefon, FHD+ çözünürlükte olan 6.6 inçlik LCD ekran paneli ile kullanıcılara sunulacak. 4, 6 ve 8 olmak üzere üç farklı RAM seçeneği ile piyasaya çıkacak olan telefon, depolama tarafında ise 64 ve 128 GB’lık versiyonları ile alıcılarını bekleyecek.

Ön yüzünde 8MP’lik selfie kamerası olan Galaxy A23 5G, sırtında ise dörtlü kamera kurulumuna sahip olacak gibi görünüyor. Bu kısımda 50MP’lik ana kameraya 5MP ultra açılı kamera, 2MP makro lens ve 2MP’lik derinlik sensörü eşlik edeceğini söyleyebiliriz. 25W hızlı şarj desteği ile geleceği bildirilen telefonun batarya kapasitesi ise 5.000 mAh. Kutusundan Android 12 işletim sistemiyle çıkacak olan cihazın muhtemel Avrupa fiyatı ise 300 euro civarında olacak.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version