Tekno Takip

Samsung Galaxy A23 5G’nin teknik ayrıntıları ve tasarımı ortaya çıktı

Şinasi Kaya: Samsung Galaxy A23 5G'nin teknik ayrıntıları ve tasarımı ortaya çıktı 7

Şinasi Kaya: Samsung Galaxy A23 5G'nin teknik ayrıntıları ve tasarımı ortaya çıktı 1

Samsung, Galaxy A23 5G de dahil olmak üzere bu yıl bir dizi orta sınıf Galaxy A serisi akıllı telefon modelini piyasaya sürecek. Cihazın yüksek kalitede render görüntüleri, @OnLeaks takma adıyla bilinen sızıntı hesabında yayınlandı.

Uber kripto para ile ödeme kabul etmeyi düşünüyor
1 gün önce eklendi

Görsellerde de görebileceğiniz gibi cihaz, tek bir selfie kamerası için üst kısmında su damlası formunda çentikli bir ekrana sahip olacak. Ekran boyutunun yaklaşık 6,6 inç olacağı ve Full HD+ çözünürlük sunacağı belirtiliyor.

Samsung Galaxy A23 5G ne zaman çıkacak?

Arkada ise dört kameradan oluşan bir modül var: OIS destekli SK Hynix 50 megapiksel ana sensör, 5 megapiksel geniş açılı ünite ve 2 milyon piksellik iki sensör.

Cihazın diğer özellikleri arasında, yana monte edilmiş parmak izi tarayıcı, USB Type-C bağlantı noktası ve 3.5mm kulaklık jakı yer alıyor. Cihazın boyutları ise 165.4 × 77 × 8.5 mm (çıkıntılı kamera modülü alanında kalınlık 10,3 mm).

Eldeki bilgilere göre Galaxy A23 5G modeli Mart ayında tanıtılabilir. Cihaz kutudan, Android 11 işletim sistemi ile birlikte çıkacak. Akıllı telefonun hangi fiyatla satışa sunulacağına dair bir bilgi ise henüz mevcut değil.

  • Anasayfa
  • Mobil Teknolojiler
  • Cep Telefonları Haberleri
  • Galaxy A23 5G’nin teknik detayları ve tasarımı ortaya çıktı

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version