Tekno Takip

Samsung Galaxy M23 ve M33 Avrupa Fiyatı Muhakkak Oldu

Ulaş Utku Bozdoğan: Samsung Galaxy M23 ve M33 Avrupa Fiyatı Muhakkak Oldu 3

Samsung Galaxy M23 ve M33 bu ayın başında sessiz sedasız duyuruldu, ancak akıllı telefonların satış fiyatları hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Neyse ki, akıllı telefonların Avrupa’da ilk olarak piyasaya sürüleceği ülke olması muhtemel olan Almanya’da iki telefon da fiyatlandırıldı.

GSM Arena tarafından paylaşılan bir habere göre, Samsung Galaxy M23, bu hafta sonundan önce Almanya’da 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile 289 euro’luk fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Telefonun turuncu bakır, açık mavi ve koyu yeşil olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunacak.

Samsung Galaxy M33 ise 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile 349 euro olarak fiyatlandırılıyor ve akıllı telefonun 8 Nisan’da Almanya’da raflardaki yerini alması bekleniyor. Bununla birlikte Galaxy M33; lacivert, haki yeşil ve kahverengi renk seçenekleriyle satışa sunulacak.

Bunların yanı sıra Samsung Galaxy A13 de 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile Almanya’da 189 euro’luk fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Bu satış fiyatı, akıllı telefonun Hollanda’daki perakende satış fiyatıyla aynı. Bu akıllı telefon 25 Mart’ta siyah, açık mavi ve beyaz renk seçenekleriyle piyasaya sürülecek.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version