Tekno Takip

Samsung Galaxy S22 Serisinin Ne Vakit Raflarda Olacağı Muhakkak Oldu!

Meral Erden: Samsung Galaxy S22 Serisinin Ne Vakit Raflarda Olacağı Muhakkak Oldu! 1

Samsung, Galaxy S22 serisini duyuracağı Unpacked 2022 etkinliğini Şubat ayında düzenlemeyi planlıyor gibi görünüyor. Bir Samsung Electronic yetkilisi, Güney Kore’nin Digital Daily gazetesine şunları söyledi: “Etkinliğin 8 Şubat’ta gerçekleştirileceğini onayladık ve Ocak sonunda gönderilecek davetiyelerin zamanlamasını tartışıyoruz.

Yetkiliye göre, etkinlik 8 Şubat’ta gerçekleşecek ve ön siparişler 9 Şubat’ta başlayacak. Telefonların 24 Şubat’ta raflarda olması planlanıyor.

Son sızıntılara göre Samsung Galaxy S22 serisi, pazara bağlı olarak AMD’nin RDNA 2 tabanlı GPU’su ile Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 veya Exynos 2200 yongasına sahip olacak. Bununla birlikte, cihazlarda “Süper Şeffaf Lens” adı verilen bir özellik bulunacak.

Ayrıca yeni cihazlarda 5.000 mAh’ye kadar pil, S-Pen desteği, Ultra model için daha hızlı 45W şarj ve daha fazlası yer alacak. Samsung Galaxy S22 ve S22+’ın bej, siyah, yeşil, gri, açık mavi, altın ve beyaz renk seçenekleriyle, S22 Ultra’nın ise siyah, koyu kırmızı, yeşil ve beyaz renk seçenekleriyle satışa sunulması bekleniyor.

Kaynak:  Chip

Exit mobile version