Tekno Takip

Samsung Galaxy S22 serisinin tasarımı netleşiyor: İşte üç modelin yan yana görüntüsü

Şinasi Kaya: Samsung Galaxy S22 serisinin tasarımı netleşiyor: İşte üç modelin yan yana görüntüsü 5

Şinasi Kaya: Samsung Galaxy S22 serisinin tasarımı netleşiyor: İşte üç modelin yan yana görüntüsü 1

Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonları için geri sayım başlamış durumda. Lansmana çok az bir süre kala Galaxy S22 serisi ile ilgili sızıntıların sayısı artıyor. Unbox Therapy isimli YouTube kanalının yayınladığı son video, cihazların tasarımı ve boyutları hakkında ipuçları verdi.

Her ne kadar söz konusu video daha sonra gizlense de ekran görüntüleri çoktan alınmıştı. Unbox Therapy’nin videosunda Galaxy S22 Ultra, Galaxy S22 Plus ve normal Galaxy S22’yi yan yana gösteriyor. Elbetteki cihazların bire bir ölçülerde hazırlanılan maketlerinden bahsediyoruz.

Lansman Şubat ayında gerçekleşebilir

Galaxy Note serisini anımsatan Galaxy S22 Ultra, hem boyut hem de kamera yerleşimi açısından selefine benzese de köşeli tasarıma sahip olması dikkat çekiyor. Ayrıca kamera çıkıntısı da yok. Serinin temel versiyonu olan Galaxy S22’nin kompakt formu, küçük akıllı telefon sevenleri mutlu edecek gibi gözüküyor.

Samsung Galaxy S22 serisinin ne zaman resmiyet kazanacağı henüz netleşmiş değil. En son söylentilere göre akıllı telefonlar Şubat ayında düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacak. Güney Koreli şirketin Galaxy S21 serisini geçen yıl Ocak ayının ortalarında duyurduğunu hatırlatalım.

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version