Tekno Takip

Samsung Galaxy Unpacked aktifliğinin birinci tanıtım görüntüsünü paylaştı

Ulaş Utku Bozdoğan: Samsung Galaxy Unpacked aktifliğinin birinci tanıtım görüntüsünü paylaştı 5

Ulaş Utku Bozdoğan: Samsung Galaxy Unpacked aktifliğinin birinci tanıtım görüntüsünü paylaştı 1

Samsung‘un Şubat ayı içerisinde gerçekleştireceği Galaxy Unpacked etkinliği tüm teknoloji meraklılarını heyecanlandırdı. Yenilikçi özelliklere sahip Galaxy S22 ailesini ve yeni tablet modellerini içerisinde barındıran Galaxy Tab S8 serisini tanıtacak olan Samsung, etkinliğin ilk tanıtım videosunu yayınladı.

Samsung Galaxy Unpacked tanıtım videosu ve etkinlik tarihi

Samsung‘un her yıl düzenlediği etkinliği, bu sene ilk olarak Şubat ayında gerçekleşecek. Uzun zamandır konuşulan modelleri Galaxy S22 ve Galaxy Tab S8 modellerini tanıtacak olan Samsung, etkinlik için kendi YouTube kanalında bir video paylaştı.

Galaxy Unpacked etkinliğinin ilk tanıtım videosu olan bu videoda, iki telefon birleşiyor ve tek bir telefon haline geliyor. Bu da görünüşe göre Note serisinin kaldırılmasını ve, S22‘nin Note serisinin özelliklerini de taşıyacağı anlamına geliyor.

Öte yandan sızdırılan bilgilere göre Samsung Galaxy Unpacked etkinliğini 9 Şubat‘ta gerçekleştirecek. Gerçekten güçlü bir kaynaktan gelen bu sızıntı muhtemelen etkinliğin kesin tarihini ortaya koyuyor. 9 Şubat’ta tanıtılacak olan modellerin ise 24 Şubat‘ta raflarda yerini alacağı gelen söylentiler arasında.

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version