Tekno Takip

Samsung Galaxy Watch 5 şarj aygıtı görüntülendi: Şarj mühleti kısalıyor

Ulaş Utku Bozdoğan: Samsung Galaxy Watch 5 şarj aygıtı görüntülendi: Şarj mühleti kısalıyor 3

Ulaş Utku Bozdoğan: Samsung Galaxy Watch 5 şarj aygıtı görüntülendi: Şarj mühleti kısalıyor 1

Samsung Galaxy Watch 5 serisinin tanıtılmasına sadece birkaç gün kaldı. Söylentiler ve sızıntılar, yeni Samsung akılı saatlerle ilgili merak ettiğimiz neredeyse her şeyi ortaya çıkardı. Son olarak, Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro’nun şarj cihazı ortaya çıktı ve Galaxy Watch ne kadar sürede şarj olacak? sorusu şimdiden yanıtlanmış oldu.

Samsung Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro’nun tasarımı netleşti

2 gün önce eklendi

En hızlı şarj olan Samsung akıllı saat olacak

Bir tipster sayesinde Galaxy Watch 5 serisiyle birlikte gelecek yeni 10w kablosuz şarj kablosunu görmüş olduk. Apple Watch’un bir ucu USB-C olan manyetik hızlı şarj kablosuna oldukça benziyor. Bu şarj kablosuyla akıllı saatlerin 30 dakikada %45 şarj olacağı tahmin ediliyor. Watch 5, Galaxy Watch 4 serisinin şarj hızını ikiye katlamış olacak.

Şu anda satın alınabilir Samsung akıllı saatlerin 5w şarj cihazıyla %100 şarja ulaşması iki saate yakın sürüyor. Galaxy Watch 5 modellerinin yaklaşık bir saat içinde tam şarja ulaşması mümkün.

Aslında Galaxy Watch 5 serisinin 10w kablosuz şarjı destekleyeceği bilgisi yeni değil; Haziran ortasında FCC’den geçtiğinde bunu öğrenmiştik. Ancak şarj kablosu ilk kez paylaşıldı. Yanız saatlerin tüm kablosuz şarj pedleriyle şarj olup olmayacağını hala bilmiyoruz.

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version