Tekno Takip

Samsung Galaxy Z Fold 4 katlanabilir kesimine damga vuracak

Ulaş Utku Bozdoğan: Samsung Galaxy Z Fold 4 katlanabilir kesimine damga vuracak 3

Güneuy Koreli teknoloji devi Samsung kendisini katlanabilir telefon sektöründe kanıtlamış durumda. Daha önceki katlanabilir cihazları ile sektöre adını yazdıran şirket şimdiki Galaxy Z Fold 4 cihazı ile de tekrar adından söz ettirecek. Cihaz daha piyasaya sürülmeden ise detaylar gelmeye başladı. Cihaz hakkında detayları sızdıran Ahmed Qwaider’e göre Samsung Galaxy Z Fold 4, ekranının ve arka panelin korunması için daha sert Gorilla Glass Victus+ ile gelecek. Bu cihazı diğer katlanabilirlere kıyasla daha korunur hale getircek.

Galazy Z Fold 3 orijinal Victus’u kullanıyordu. İç ekrana gelince, daha önce bir “Süper UTG” malzemesinin söylentilerini duymuştuk.

Samsung Galaxy Z Fold 4 katlanabilir sektörüne damga vuracak

Başka bir güvenilir kaynak olan Qwaider da cihazla ilgili ek bilgi sağladı. Yeni Z Fold 4, 25W şarja sadık kalıp pil kapasitesi 4,270 mAh’de ile sabit kalsa da, Samsung, işleri makul bir miktarda hızlandırmak için şarj eğrisini değiştirmeyi hedefliyor. Z Fold 4’ün kendinden önceki cihazlara kıyasla %50’ye kadar daha iyi şarj performansı göstermesi bekleniyor. Samsung Galaxy Z Fold 4, kamera bölümünde büyük iyileştirmeler de getirecek. Söylentiye göre ana kamera 50MP’ye (12MP’den) çıkacak ve telefoto modülünün 3x lens (2x’ten yukarı) alacağı söyleniyor. Kapak ekranındaki 16 MP kamera ve ekran altı 4 MP kamera muhtemelen yükseltilmeyecek.

Ekrana geri dönersek, Z Fold 4 kapak ekranında daha ince çerçevelere ve daha az uzatılmış bir en-boy oranına sahip olacak. Tabii ki, telefon Snapdragon 8+ Gen 1 (Z Flip4 gibi) tarafından desteklenecek. Fold’un geçen yıl selefi ile aynı fiyattan piyasaya sürülmesi bekleniyor. Resmi duyuru önümüzdeki hafta gelecek.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version