Tekno Takip

Samsung katlanabilir aygıtlara doymuyor! Yeni model geliyor

Meral Erden: Samsung katlanabilir aygıtlara doymuyor! Yeni model geliyor 3

Şimdiye kadar Samsung, Galaxy Z Fold ve Z Flip ile iki katlanabilir ürün serisini sürdürüyor. Bu yıl Z Fold4 ve Z Flip4’ü bekliyoruz, ancak Galaxy Club’dan bir rapor, üçüncü bir katlanabilir cihazın olabileceğini gösteriyor.

Yeni katlanabilir cihaz için olası kod isimlerden bazıları şunlar: B4, Q4 ve N4. Geçen yılın Z Flip3 ve Z Fold3 isimleri B3 ve Q3 olduğundan, N4 kod adının tamamen farklı bir katlanabilir telefona ait olduğunu varsaymak muhtemelen güvenli. Sızıntı ayrıca Samsung’un bu yeni katlanabilir cihazı diğer iki telefon kadar büyük miktarlarda üretmeyeceğini de okuyor. Son birkaç yılda Samsung tarafından, yuvarlanabilir ekranı tasvir eden ve çeşitli şekillerde katlanabilenler de dahil olmak üzere birçok patent başvurusu yapıldı. N4 o kadar aşırı olmayabilir, ancak sınırlı üretim göz önüne alındığında bir sonraki yenilikçi tasarım olması mantıklı.

Samsung katlanabilir cihazlara doymuyor! Yeni model geliyor

Samsung şu anda hali hazırda katlanabilir sektörünün kralı diyebiliriz. Flip cihazlar ülkemizde çok olmasa da dünya genelinde ciddi bir ilgiyle karşılandı. Şimdi Güney Koreli teknoloji devi yeni bir cihazla piyasaya giriş yapmayı planlıyor.

Yeni cihaz ne tür özellikler getirecek ya da bulunabilirlik koşulları ne olacak bilinmez ancak şirket bu sektörde lider olmaya devam edecek diyebiliriz.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version