Tekno Takip

Samsung meydan okudu! Galaxy S20 FE 2022 düşük fiyatla satışa çıktı

Ulaş Utku Bozdoğan: Samsung meydan okudu! Galaxy S20 FE 2022 düşük fiyatla satışa çıktı 3

Samsung, kendi ülkesinde sessizce bir ‘Galaxy S20 FE 2022‘ modelini piyasaya sürdü. Güney Koreli teknoloji devi sessiz sedasız daha ucuz bir alternatif model sundu.

Samsung meydan okudu! Galaxy S20 FE 2022 düşük fiyatla satışa çıktı

Anlayabildiğimiz kadarıyla, bu cihaz orijinal Galaxy S20 FE 5G (Snapdragon 865 yonga seti ve tümü) ile aynı özelliklere sahip. Ancak tek fark AKG kulaklığının perakende paketinden çıkarılması ve fiyatının 200.000 KRW düşmesi olarak karşımıza çıkıyor. Nihai fiyat 700.000 KRW (575$/525 €), ancak çoğu alıcı muhtemelen taşıyıcı tarafından sübvanse edilen bir sürüm alacak.

Yeni modeli SM-G781NK22 model numarasından tanımak mümkün. Cihaz yalnızca Cloud White, Cloud Lavender ve Cloud Navy renk gruplarında mevcut. Tuhaf olan şey, KT’nin Nisan ayının sonundan önce satın alanlar için ücretsiz bir AKG kulaklık sunması, bu da bunu orijinal Galaxy S20 FE 5G’yi indirimli olarak sunmanın ayrıntılı bir yolu haline getiriyor. Ancak henüz Samsung’dan resmi bir duyuru görmedik. Dolayısıyla söz konusu modelin diğer ülkelere gelip gelmeyeceği de belli değil.

Şirketten resmi bir duyuru gelmeden modelin diğer ülkelerde sunulup sunulmyacağını kestirmek imkansız. Güney Koreli teknoloji devi konuyla ilgili yakında bir duyuru yapabilir. O zamana kadar net bir şey söylemek mümkün değil.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version