Tekno Takip

Samsung’dan kullanıcılarına 200 dolar kredi fırsatı!

Ulaş Utku Bozdoğan: Samsung'dan kullanıcılarına 200 dolar kredi fırsatı! 3

Samsung 10 Ağustos’ta gerçekleştireceği lansman öncesinde kullanıcılarına büyük bir fırsat sağlayacak. Şirketin ABD kolu, 10 Ağustos Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak olan cihazlar için bir fırsat duyurdu. Lansmandan önce katlanabilir cihazlara rezervasyon yapanlar 200 dolarlık kredi fırsatı elde edecek. Şirket lansmandan birkaç gün önce daha rezervasyon almaya devam edecek. Son tarih ise 9 Ağustos.

Samsung’dan kullanıcılarına 200 dolar kredi fırsatı!

ABD Samsung’un teklifine göre sadece bir Samsung Galaxy Z Flip 4 veya Z Fold 4 rezerve ederseniz 100 $ Samsung Kredisi kazanabileceksiniz. Ya da bir telefon daha rezerve ederseniz 200 $ artı birkredi ile Galaxy Watch 5 ve Galaxy Buds 2 Pro kazanabilirsiniz.

Krediyi nasıl harcayabileceğinize dair şirketten bir açıklama da mevcut. Fırsattan yararlanacağınız zaman kazanacağınız kredi satın aldığınız telefonun kendisine değil, yalnızca ek ürünlere uygulanacak. Hemen kullanmazsanız, kredi Ekim ayının sonuna kadar geçerli olacak, böylece üzerinde düşünmek için zamanınız olacak. Akılda tutulması gereken başka bir şey de, kredinin yalnızca bir kez kullanılabileceği. Rezervasyon yapmak için sadece e-postanızı girmeniz yeterli olacak, para yatırmanız gerekmeyecek.

Bu fırsat şu an için sadece ABD şubesi ile geçerli olsa da şirket burada da benzer kampanyalar yapabilir. Güncel fırsatları yakalamak ve yararlanmak için mutlaka bizi takip etmeye devam etmeyi unutmayın.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version