Tekno Takip

Samsung’tan daha ucuz fakat biraz daha zayıf bir Galaxy S21 FE modeli geliyor olabilir

İnanç Can Çekmez: Samsung'tan daha ucuz fakat biraz daha zayıf bir Galaxy S21 FE modeli geliyor olabilir 1

Samsung, bu yaz Galaxy S21 FE’nin daha ucuz bir sürümünü piyasaya sürmeyi planlıyor olabilir. Yeni bir S21 FE varyantı, Avrupa’daki birkaç çevrimiçi mağaza tarafından listelendi ve şaşırtıcı bir donanım değişikliği gözüküyor.

İlk olarak Galaxy Club tarafından fark edilen bu gizemli Galaxy S21 FE varyantının kasasının içinde Snapdragon 888 veya Exynos 2100 yerine Snapdragon 720G çip seti bulunuyor.

Bu ayrıntılar, IRelation ve Technet olmak üzere iki ayrı Avrupa mağazası tarafından da doğrulandı. Bu yüzden, aynı yazım hatasının iki farklı çevrimiçi mağaza tarafından yapılma olasılığının zayıf göründüğünü söyleyebiliriz.

Her iki kaynak tarafından belirtilen diğer ayrıntılar arasında 6.4 inç FHD+ ekran, 8 GB RAM ve 256 GB depolama, iki adet 12 MP çekim ve bir 8 MP sensörden oluşan üçlü kamera düzeni, 32 MP selfie kamerası ve 4.500 mAh pil bulunuyor.

Yani bu cihaz, biraz daha az güce sahip çip seti ve 5G’den LTE bağlantısına geri adım dışında standart bir Galaxy S21 FE olarak tanımlanabilir. Ancak bazı kaynaklar da, yaklaşan S21 FE sürümünün 5G’ye sahip olduğunu söylüyor ve çip setinin sınırlamaları göz önüne alındığında bunun garip olduğunu söyleyebiliriz.

Sonuç olarak, bu yenilenmiş Galaxy S21 FE, eğer gerçek olursa mevcut modelden daha düşük bir fiyatla piyasaya sürülecek. E-mağazalar, telefonun 30 Haziran’da stokta olmasını bekliyor.

Avrupa ve diğer pazarlarda SM-G990B model numarasına sahip mevcut Galaxy S21 FE’nin aksine, yakında çıkacak olan S21 FE, SM-G990B2 model numarasına sahip olacağı da iddialar arasında. Bluetooth sertifika sayfası, bu model numarasını doğrudan Galaxy S21 FE adıyla ilişkilendiriyor. Ayrıca Bluetooth 5.2 bağlantısının varlığını da doğruluyor

Kaynak:  Chip

Exit mobile version