Tekno Takip

Samsung’un yeni güncellemesi kullanıcıların sıhhat problemlerini gideriyor! Evet sıhhat sorunlarını!

Şinasi Kaya: Samsung'un yeni güncellemesi kullanıcıların sıhhat problemlerini gideriyor! Evet sıhhat sorunlarını! 1

Samsung, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında işitme sorunu olan şahısları hedefleyen Galaxy Buds 2 Pro modelini piyasaya sürdü. Bu kablosuz kulaklık, Ambient Sound ismi verilen bir bilhassa donatıldı. Artık ise Samsung, daha fazla kullanıcının bu geliştirilmiş işitme avantajından faydalanabilmesi için kulaklığa yeni bir güncelleme sunuyor.

Galaxy Buds 2 Pro‘nun Ambient Sound özelliği, en son yayınlanan güncelleme ile iki ek düzey kazandı. Emsal bir özellik Vivo tarafından geliştirilen kulaklık modelinde de mevcuttu.

Bu sayede toplam amplifikasyon düzeyi beşe yükseldi. Bu özellik sayesinde, kullanıcılar sol ve sağ kulaklıklar için farklı ambiyans sesi düzeylerini seçebilirler ve bu sayede kulaklarının ne kadar amplifikasyona muhtaçlık duyduğunu ayarlayabilirler. Ayrıyeten, ambiyans sesinin ton aralığı da beş farklı basamakta, yumuşaktan nete kadar özelleştirilebilir. Galaxy Buds 2 Pro’nun bu yeni güncellemesi önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulacak.

Samsung’un yeni güncellemesi kullanıcıların sıhhat meselelerini gideriyor! Evet sıhhat sorunlarını!

Yeni ambiyans sesi özelliğinin aktifliği, Iowa Üniversitesi’nin İşitme Aygıtı ve Araştırma Laboratuvarı ile Samsung Tıp Merkezi tarafından gerçekleştirilen klinik bir deneme sonucunda kanıtlandı. Bu denemelerde, güncelleme sonrasında kullanılan en yüksek düzey olan beşinci düzey test edildi. Denemeler, hafif ila orta dereceli işitme kaybı olan şahıslarda konuşma algısının değerli ölçüde geliştiğini gösterdi.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro, IPX7 suya dayanıklılık derecesine sahip olan kablosuz bir kulak içi kulaklıktır. Kulaklıkta 10 mm’lik şoförler ve 33 dB’ye kadar faal gürültü engelleme özelliği bulunuyor. Ayrıyeten, Dolby Head Tracking teknolojisini kullanarak 360 derecelik bir ses tecrübesi sunuyor. Faal gürültü engelleme özelliği devre dışı bırakıldığında, bu kulaklığın tek bir şarjla 8 saate kadar kullanılabileceği belirtiliyor.

Exit mobile version